Dedykacje
Re: Dedykacje
Ja też doszedłem do 400 posta.
Heh, dedykuję go wszystkim. A co! Będę wspaniałomyślny.
Heh, dedykuję go wszystkim. A co! Będę wspaniałomyślny.
200 posta dedykuję wszystkim forumowiczom a w szczególności tym nowym rozgadanym ;-)
"Ulubieńcy bogów umierają młodo, lecz później żyją wiecznie w ich towarzystwie."
Fryderyk Nietzsche
819 post dla Jima Morrisona, Króla Jaszczurów. Mógł nie odmawiać koncertu w Niebiosach, Bóg i tak go porwał...
['] 8 grudnia 1943 - 3 lipca 1971
Fryderyk Nietzsche
819 post dla Jima Morrisona, Króla Jaszczurów. Mógł nie odmawiać koncertu w Niebiosach, Bóg i tak go porwał...
['] 8 grudnia 1943 - 3 lipca 1971
- MGaździcki
- Agent Smith
80 post dla Dusqmada, za to, że mnie zaprosił na to Forumi że jeszcze mnie to toleruje...
Och, dziękuję
Przestanę Cię tolerować jak ograniczysz częstotliwość pisania ;P
Swojego 201 (za późno się zorientowałam
) dedykuję... sobie (a co, będę raz egoistką
), żebym wytrzymała te wakacje. I przyszły rok szkolny. Więc oby do następnych wakacji 
300 posta chciałabym zadedykować wszystkim forumowiczom, którzy przyczyniają się do coraz większej liczny pisanych postów na forum. Dzięki wam nie nudzę się i... szybciej dobrnę do 400 posta;)
Jak wszyscy to ja też! Mój 400 post dedykuję wszystkim uzytkownikom na forum, którzy czytają moje głupoty i mają odrobinę do mnie cierpliwości. Mam nadzieję, że zostanę z wami jak najdłużej i dojdę do kolejnej setki z mądrzejszymi i bardziej przemyślanymi postami.
- MGaździcki
- Agent Smith
100 posta dedykuję wszystkim forumowiczom, a zwłaszcza tym, którzy obecnie robią sobie jakieś seanse. Kino jest najważniejszą ze sztuk- z jakiego to filmu, tak na marginesie
?
Filmu? Mi się zdaje, że towarzysz Lenin tak prawił 
- MGaździcki
- Agent Smith
Ja to kojarzę z jednej z ostatnich scen Vabanku 2, ale możliwe, że Machulski inspirował się Włodzimierzem Iljiczem
.
900 post dla wszystkich, którzy podobnie jak ja nienawidzą "Dnia świra" i uważają, że ten film jest głęboki jak kałuża po lekkiej mżawce na wypukłej powierzchni (ale palnąłem
)!
Teraz do tysiąca, a potem pierwszy milion
Teraz do tysiąca, a potem pierwszy milion
-
blue berry
- Tyler Durden
250 post dedykuje wszystkim, którzy zostali zmuszeni do kontaktu ze strajkującą służbą zdrowia...
Przypomniało mi się po przeczytaniu tego co wyczytałem w gazecieblue berry pisze:którzy zostali zmuszeni do kontaktu ze strajkującą służbą zdrowia...
300 post dedykuję tym, którzy nie byli jeszcze nigdzie na wakacjach.
Jestem Tyler Durden
Jestem Tyler Durden
Panie i Panowie, wiekopomna chwila. Po wysłaniu tego posta zostania pobity mój życiowy rekord wynoszący 957 postów 
Ku dalszemu równie efektownemu statsowaniu! 3,2,1 wysyłam
[ Dodano: 2007-08-06, 22:27 ]
Ciekawostka: gdybym nie był taki gupi i nie wyłanczał zliczania z Zagadkach to by 1108 było, achhh...
Ku dalszemu równie efektownemu statsowaniu! 3,2,1 wysyłam
[ Dodano: 2007-08-06, 22:27 ]
Ciekawostka: gdybym nie był taki gupi i nie wyłanczał zliczania z Zagadkach to by 1108 było, achhh...
A ja mam większy rekordDusqmad pisze: Po wysłaniu tego posta zostania pobity mój życiowy rekord wynoszący 957 postów
Uhehehe też już mam większy rekord 
A bo Wy wszyscy tacy statsiarze jesteście. Nie to co ja 
- MGaździcki
- Agent Smith
200 post-komu go zadedykować... Miłośnikom Bonda i wrogom Shreka... Fanom i przeciwnikom Tarantino, którzy umieją podać jeden sensowny powód... Tym co jeszcze płaczą na filmach... Tym co poszli na Transformery i tym co zostali w domach... Tym co dziś będą oglądać Eastwooda lub oddawać się innym zajęciom... Tym którzy, jeszcze nie szukają w książce adresowej "MGaździckiego", by przyjechać i skonfiskować mu komputer... I tym co są w drodze... Słowem-WSZYSTKIM KINOMANIAKOM Z FILMOWA i okolic!
1000 post, czyli pierwszy tysiąc w historii mojej działalności na forach internetowych.
Bez dedykacyjnego patosu dedykuję go wszystkim stałym bywalcom tego forum, dzięki którym można mieć takie nierzeczywiste liczby na liczniku
Bez dedykacyjnego patosu dedykuję go wszystkim stałym bywalcom tego forum, dzięki którym można mieć takie nierzeczywiste liczby na liczniku
300 posta dedykuje Leonidasowi i jego trzystu 
- MGaździcki
- Agent Smith
230 posta dedykuję Alethei, z którą ostatnio świetnie mi się rozmawia i mam cichą nadzieję na więcej rozmów podobnym tonie.
A ponieważ post jest 230 to i pointa będzie odpowiednia:
Zbyt szybko zawierasz znajomości/Blietzkrieg to nasza niemiecka specjalność
Stawka większa niż życie, odc. 9 Genialny plan płka Krafta
A ponieważ post jest 230 to i pointa będzie odpowiednia:
Zbyt szybko zawierasz znajomości/Blietzkrieg to nasza niemiecka specjalność
Stawka większa niż życie, odc. 9 Genialny plan płka Krafta
Serdecznie dziękujęMGaździcki pisze:mam cichą nadzieję na więcej rozmów podobnym tonie.
A co do pointy, w poście nr 1 napisałam, że jestem po kociemu ostrożna. Ale koty to też ciekawskie stworzenia, najlepiej do nich trafić czymś interesującym ;-)
- MGaździcki
- Agent Smith
240 post specjalnie dla wszystkich, którzy dziś rozpoczęli naukę. Mnie start czeka dopiero za miesiąc, ale jednoczę się z kolegami, którzy uczęszczją jeszcze do szkól gimnazjalnych i pogimnazjalnych, a zwłaszcza z przyszłorocznymi maturzystami. Trzymam kciuki!