200 post dla wszystkich, którzy najaktywniej wspierają forum - w szczególności dla BlackDoga, Issy, Gabriel i Rubenosa
Dedykacje
Dedykacje
W tym temacie możecie zadedykować komuś swojego posta. Najlepiej jeśli będą to jakieś okrągłe liczby 100, 300, 1000 itp
Taki wątek miałem założyć przy swoim setnym, ale wtedy tak się rozpisywałem, że zdałem sobie sprawę, że za późno na wprowadzenie zamiaru w czyn gdy już przekroczyłem o co najmniej 10 tą magiczną liczbę 
200 post dla wszystkich, którzy najaktywniej wspierają forum - w szczególności dla BlackDoga, Issy, Gabriel i Rubenosa
Re: Dedykacje
I tak oto dobiłem posta numer 300 - dedykuję go... Doprawdy nie wiem... Najlepiej będzie jeśli zadedykuję go samemu sobie bym nadal z uporem pokonywał wszystkie bariery liczbowe 
Mój setny post pragnę zadedykować Dusqmadowi, Rubenosowi, Gabriel, Kirkowi i BlackDogowi. Za to, że lubię czytać wasze posty i miałam możliwość pogadać z wami na gg albo szołcie.
400 post zadedykowany zostaje takim personom jak Azgaroth, yrek, susan, Miodzio i Scourge33 - jedynym 'świeżym' użytkownikom, którzy przekraczają granicę kilku postów i stopniowo dołączają się do grona aktywnych userów (czyt. elity
).
O dzięki
A ja dedykuje posta sesji, żeby się skończyła wtedy więcej popisze 
Dwusetnego posta dedykuję wszystkim którzy w ostatnich dniach wykazywali bardzo dużą aktywność na forum. 
No to ja dedykuje 100 posta elicieDusqmad pisze:aktywnych userów (czyt. elity ).
101 posta dedykuje Wiośnie niech przyjdzie jak najszybciej 
500 post dla kolejnych nowych nadziei tego forum: Solara (starego znajomego z AM Książek, fajnie że do nas dołączyłeś
), KeniG, blue berry, Ocky - zostańcie z nami jak najdłużej!
Pomyśle najpierw musze poznać twoje gusta filmowe.
A mojego posta dedykuje walczącej Czeczeni!
A mojego posta dedykuje walczącej Czeczeni!
200 posta dedykuję sobie samej, żeby dodał mi choć troszkę więcej motywacji w życiu.
Mojego 100 posta dedykuję najaktywniejszym forumowiczom i 3majcie tak dalej bo coraz lepiej prosperuje forum i jest bardzo miła atmosfera ;-)
Mojego posta numer 300 dedykuję wszystkim dobrym politykom ;p Niech wreszcie dojdą do władzy ;p
600 post! Jeszcze 353 i pobiję swój życiowy rekord 
Niniejszy post dedykuję wszystkim redaktorom (w tym nowemu nabytkowi Marcinowi Grinerowi, który już niedługo u nas zadebiutuje): piszcie nadal tak dobrze i wytrwale oraz nie malujcie w Paincie na fioletowo mojej aparycji gdy jesteście zmuszeni długo czekać na publikacje tekstów
Niniejszy post dedykuję wszystkim redaktorom (w tym nowemu nabytkowi Marcinowi Grinerowi, który już niedługo u nas zadebiutuje): piszcie nadal tak dobrze i wytrwale oraz nie malujcie w Paincie na fioletowo mojej aparycji gdy jesteście zmuszeni długo czekać na publikacje tekstów
100 post dedykuję dziesiątce osób najaktywniejszych na forum z największą ilością postów, czyli Dusqmadowi, BlackDogowi, Rubenosowi, Meli0607, Issie, Gabriel, skiszonemu, Aquarii, Ocky i Azgarothowi. Może kiedyś też do Was dołączę. 
-
blue berry
- Tyler Durden
Mój 155 post dedykuję wszystkim dwudziestkom, a w szczególności mojej kochanej Bu, która całą siebie wkłada w zajęcia z dzieciakami i dzisiaj przestaje być nastolatką 
100 posta dedykuję... wszystkim, którzy mają inne zdanie niż tzw. 'ogół' i nie boją się tego powiedzieć na głos.
200 posta dedykuję wszystkim. Niech moc będzie z wami.
[center]
[/center]
666 posta dedykuję Szatanowi. Stary, ześlij mi jakąś wyjątkowo grzeszną kobietę
[ Dodano: 2007-06-08, 16:00 ]
700 post dedykuję sobie samemu, bym dobił do 1000 przed rocznicą forum
Ach, fora bez tego licznika nie miałyby sensu
666 posta dedykuję Szatanowi. Stary, ześlij mi jakąś wyjątkowo grzeszną kobietę
[ Dodano: 2007-06-08, 16:00 ]
700 post dedykuję sobie samemu, bym dobił do 1000 przed rocznicą forum
Ach, fora bez tego licznika nie miałyby sensu
-
blue berry
- Tyler Durden
200 posta dedykuje sobie - bo jestem kobietą, bo jestem feministką i nie wstydzę się do tego przyznać. Dodatkowo dedykuje go wszystkim Panom.
210 posta nie dedykuje nikomu
800 post dla MGaździckiego; nowego użytkownika, który sporo swojej działalności wplótł tu w ostatnich dniach, a do tego jest interesującym dyskutantem piszącym takie wypowiedzi, do których trudno coś dodać. Tak trzymaj i zostań z nami dłużej! 
400 posta dedykuję sobie, na zwalczenie wiecznego lenia.