Zaintrygował mnie folder ''Zdjęcia małej''. Kim jest ta mała?
Wiesz, porządek z ikonkami mógłbyś sobie zrobić...
Zaintrygował mnie folder ''Zdjęcia małej''. Kim jest ta mała?
A co się dzieje, gdy na pulpicie nie ma już miejsca na ikony?Rubenos pisze:Oczywiście, że mógłbym, ale mi się nie chce.
Popieram. Aż się zaciekawiłam, co się w takim przypadku stanie... Twój pulpit będzie królikiem doświadczalnymDusqmad pisze:To pogadamy za tydzień. Na razie nie rób żadnych porządków i zobaczymy jak to z tym jestEksperyment: Pulpit Rubenosa.

RocketDockDusqmad pisze:Ten po lewej to Aqua Dock, nie?
No to musisz jak najszybciej to nadrobićMela0607 pisze:i nie nie zobaczyłam jeszcze "Gnijącej..."
Tak. Mimo iż film widziałam kilka razy to i tak nie mogłam się oprzeć odświeżeniem tego cudownego filmu Rodriguez'a jak i występującego w nim Banderas'a. (odpowiedź spóźniona, bo ja jak zawsze zacofana, ale najwazniejsze, że jest, a tapety jeszcze nie zmieniłam)Rubenos pisze:Czyżby tapeta wstawiona pod natchnieniem wczorajszego seansu?
bardzo ciekawa tapeta. Zwlaszcza pod wzgledem graficznym. Jak zrobic taki wyglad ikon ?ble pisze:No to w takim razie ja mam na razie burtonowy pulpit. Jestem w trakcie szukania takiego, który mnie zauroczy...![]()