Mojego nie będę wam pokazywał powiem tylko tyle, że na pulpicie mam zdjęcie swojego koteczka i raz na tydzień (może nawet częściej) aktualizuję sobie o nowe foto ;-)
Dość oryginalna tapeta czyżbyś uczyła się japońskiego albo chińskiego? mam kuzyna, który zakochał się w tym języku i stara się go po swojemu nauczyć i pare słow już umie nawet
Rozstałam się na jakiś czas z moim samochodzikiem i aktualnie mam plakat z filmu "Disturbia" - "Niepokój". Obraz bardzo tajemniczy, ale jaki klimacik i Shia LaBeouf trzymającu lornetkę Aktor, który ma zagadki na dobrego aktora co jeszcze nam udowodni nie raz, chociaż już tutaj się pokazał z jak najlepszej strony Szkoda tylko, ze nie zmieścił mi się powyższy tekst z plakatu,a le go wkleję "Every killer lives next door to someone"
Tyler Durden. Kiedyś ściągnąłem blisko 100 tapet z "Fight Clubu" i ustawiłem Tapetera tak, by tapeta zmieniała się z każdym uruchomieniem systemu. Czasem niezły ze mnie dzieciak
Dusq, fajniutka tapeta. Nawet sobie wzięłam fragment cytatu na opis;)
Na pulpicie miałam swoje zdjęcie, ale na rzecz tego tematu zmieniłam na tapetkę z Johnnym Deppem. Nie jest to jednak zmiana na pięć minut, bo miałam już tę tapetę kiedyś i teraz też sobie trochę powisi.
Dusqmad nie ma to jak Fight Club, jednakże na razie sobie odpuszczę... Issa nie chce mi się wyświetlić Aquariia super, podoba mi się, pasuje właśnie do muzy, którą aktualnie słucham
A ja po fascynacji filmu "Die Hard 4.0" mam plakat z tego oto filmu
Jak by nie patrzyć ładniejsza od Kidman
<opatruje cięte rany i spogląda na siniaki, mimo braku kilku zębów bełkocze>
Rubenos; "Marzycielów" oglądnij, a zdanie swe zmienis...
...i pewien pan nagle zamilkł pod wpływem intensywnych uderzeń z baseballa...
I żeby nie robić offtopu: mój pulpit niemal się nie zmienił, poza paroma wyjątkami. Dodano między innymi ikonkę DX:Invisible war.