Diablo 2

Sprzęt, programy, gry, Internet - wszystko co ma związek z najdoskonalszym wynalazkiem XX wieku.
Awatar użytkownika
Dusqmad
Administrator

Diablo 2

Post autor: Dusqmad »

Jakie macie wrazenia po obcowaniu z Diablo 2?

Gra mająca już kilka latek do dziś nie ma sobie równych w gatunku cRPG. Ma ona tylko jedną wadę - jeśli już zacznie się grać to trudno skończyć! Przez to już nie pamiętam ile dni chodziłem zupełnie niewyspany. Było, minęło. Po roku ostrego grania i przejściu Lord of Destruction nieustannie czekam na trzecią część. Było sporo plotek, zapowiedzi, ale na razie nie zanosi się na szybką premierę. Szkoda, Blizzard już przez kilka zapomina o dalszym eksploatowaniu tej serii.

Ostatnio bierze mnie na powrót do gry - patrząc na te nowe tytuły zaczynam się cofać, ale coś miałem problem z wgraniem starych save'ów. Wiem już jak to rozwiązać, niemniej za sprawą lenistwa nie jest mi do tego śpieszno ;)
Rubenos
Darth Vader

Re: Diablo 2

Post autor: Rubenos »

Ja doszedłem chyba tylko do trzeciego aktu... :-) Po prostu mnie znudziła. Wolę mimo wszystko jedynkę... :-)
Shakal
Vincent Vega

Post autor: Shakal »

Mam wraz z dodatkiem ;)
I gdy mam wolny czas to najczęściej albo pogrywam na Battle Necie albo single :)
Jak dla mnie zadna nowa gra nie pobije tej.. za żadna skarby.
R.I.P
Jack Sparrow

Post autor: R.I.P »

mam gralem moze nieduzo ale jakos gra mnie znudzila. spodziewalem sie wiecej ale poprzeejsciu calej kampanii 3 razy gra nie ma zawiele do zaoferowania wole wrocic do gothica choc nieposiada multiplayer jest imo duzo bardziej ciekawsza pozycja, co i tak niezminia faktu ze szukam jakiegos pozadnego mmo ;]
Awatar użytkownika
skiszony
Indiana Jones

Post autor: skiszony »

ja Diablo 2 + LoD przeszedłem razy 5 bodajże: raz czarodziejką, raz druidem, raz nekromantą i dwa razy zabójczynią. i chętnie znowu bym zagrał :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Komputer”