Dosć pewnie nie typowe pytanie wywodzące się od dziewczyny, ale mnie to rajcuje, szczególnie te najbardziej nie dostępne. Kocham samochody szczególnie te z klasą, nie tylko dobrze wyglądają, ale swobodnie jak i bez problemowo potrafią sobie poradzić z szybkością, z resztą to najważniejsze, po drugie cenię w nich komfort jaki odczuwa kierowca w czasie jazdy takim dajmy na to pięknym Mustangiem z lat 70. daje czadu i trzeba przyznać jak się prezentuje... Tutaj na tych naszych polskich drogach trudno by było przynajmniej komfortowo takim sobie pojeździć, ale jeśli nadażyła by się okazja to na pewno bym nie odmówiła. Strasznie jestem uparta jeśli chodzi o amerykańskie samochody, wiadomo co dobre, ale takie Ferrari lub Lamborghini bardzo ładnie się prezenruje, ale to już inna bajka. Zajmnę się może takimi samochodami, które można spotkać u nas w Polsce i w miarę się zrelaksować w czasie podróży, ale również nieźle zaszaleć. Dwa lata temu strasznie podniecałam sie nad Audi - dosyć znana marka samochodu i nawet naciągnełam mojego ojca by kupił i tak też zrobił, dalej samochodzik mi się podoba, ale wolałam coś innego np. BMW pot. odbierany jako bardzo mały wóz, a jednak satysfakcję daje kierowcy, mój brat kupił już dosć dawno i dalej nieźle sie prezentuje, ale również znudził mu się z resztą mnie też, ale trzyma się jeszcze no i kolejna zdegustowana marka w Polsce, albo bardziej w Niemczech to Mercedes, aj o taki samochód trzeba nieźle zadbać, aby się lajtowo, ale jakże poważnie prezentować. Nadal chciałabym sobie pojeździć takim małym, ale jakże rewelacyjnie prezentującym się AUDI TT - to mi wystarczy. Hmm... a najbardziej czego pragnę przejechać się pięknym Mustangiem nie zależnie jaki to będzie typ najważniejsze bym mogła się delektować przejażdżką tego pięknego samochodu. Ale to marzenia są niestety, ale może akurat nadarzy się taka okazja. Jest wiele samochodów, które potrzebują więcej uwagi dla każdego kierowcy, ale tego by było za dużo... Umieszczę jeszcze kilka fotek. Jakbym za rok zdała prawko to moze akurat uda mi się wychaczyć jednego z nich
1. Mustang Shelby GT500M (m.in. prezentowany w filmie 60 sekund)
2. Skromne Audi TT
3. Jaguar XKR Cabrio
1.
2.
3.