Dedykacje
Re: Dedykacje
500 posta dedykuję wszystkim forumowym maturzystom, aby powiodło się jak najlepiej. 
Setka. Dla wszystkich, którzy czytają moje posty, a przeczytawszy nie ograniczają się do wzruszenia ramionami, ale odpisują. Nawet jeśli uważają, że gadam bzdury.
Dziękuję wszystkim, którzy dają się wciągać w dyskusję.
Dziękuję wszystkim, którzy dają się wciągać w dyskusję.
- MGaździcki
- Agent Smith
280 post dla wszystkich, którzy za tydzień rozpoczynają edukację wyższą na rozmaitych uczleniach.
"Gaudemus igitur, iuvenes dum suumus"
[ Dodano: 2007-10-21, 15:03 ]
300 post dla wszystkich samotnych serc
.
"Gaudemus igitur, iuvenes dum suumus"
[ Dodano: 2007-10-21, 15:03 ]
300 post dla wszystkich samotnych serc
101 ego posta dedykuję wszystkim tym którzy delikatnie zasugerowali mi żebym zajrzał ponownie na to forum...
I wszystkim tym którzy pomogą poprawić październikowe statystyki, bo cienizna straszna!
I wszystkim tym którzy pomogą poprawić październikowe statystyki, bo cienizna straszna!
!! 200 !!
Dedykacja i apel. Dedykuje go wszystkim nowym uzytkownikom by angazowali sie rownie mocna jak stali bywalcy. Dedykuje go także Ble z ktora łaczy mnie podobny gust filmowy:)
A co do apelu to forum trzeba zareklamowac na sasiednim Prison Brak forum. Zazdroszcze im tylu odwiedzajacych...
Dedykacja i apel. Dedykuje go wszystkim nowym uzytkownikom by angazowali sie rownie mocna jak stali bywalcy. Dedykuje go także Ble z ktora łaczy mnie podobny gust filmowy:)
A co do apelu to forum trzeba zareklamowac na sasiednim Prison Brak forum. Zazdroszcze im tylu odwiedzajacych...
Dziękuję ci bardzo Yrkuyrek pisze:Dedykuje go także Ble z ktora łaczy mnie podobny gust filmowy:)
-
blue berry
- Tyler Durden
300 posta dedykuję wszystkim, którzy obecnie są chorzy oraz tym, którzy się tymi chorymi zajmują.
Trochę to trwało ale wkońcu post nr 400. Dedykuję go Rubenosowi.
Dzięki niemu mam "aż" dwóch przyjaciół na myanimelist
Chyba będzię trzeba zacząć mówić ludziom o tej stronce. 
Ja dedykuje swojego posta mojemu kierownikowi z pracy (I hate yoU) 
Tego posta dedykuje każdej osobie która powie coś sensownego na tym forum
Temat chyba do chillouta nie?
Temat chyba do chillouta nie?
A ja dedykuje Morgothowi, mojemu współpracownikowi. 
dziękować bardzo
:*
Tego posta dedykuję temu wspaniałemu forum i każdemu kto się przyczynia do uczynienia go jeszcze lepszym
Tego posta dedykuję temu wspaniałemu forum i każdemu kto się przyczynia do uczynienia go jeszcze lepszym
-
.pasztecik.
- Tyler Durden
A ja dedykuję posta wszystkim miłośnikom Losta i użytkownikom forum, szczególnie tym, którzy się już w tym temacie wypowiedzieli
.
Posta tego dedykuje durnej babie w aptece, która sprzedała mi jakies g***no, nie tabletki przeciwbólowe!!!
xD
dzieki :*Morgoth pisze:Tego posta dedykuje każdej osobie która powie coś sensownego na tym forum![]()
xD
Miało być krótko, na temat 
Mojego 500 posta naliczonego na forum dedykuję hmm było ciężko, prosto z mostu: BenLinus, która przekonała mnie, że nie tylko ja jestem w świecie Innych, wyśmiewam się z codzienności, kocham grę aktorską Emersona, 'lubię to co kawą zalatuję', wszystko da się zrobić... Od pierwszego priv na forum, dnia bodajże 3 sierpnia, zmieniłem mój światopogląd, i naszła mnie myśl: nie wszyscy w internecie muszą być zapyziałymi pawiami wnoszącymi się ponad wszystko (chodzi o konkurencje) ale są osoby miłe i pomocne... w swojej karierze na forum nigdy nie odmówiła mi pomocy..., chociaż wiem, że i tak ma nauki po szyję. Nie będę się rozpisywał bo nie lubię takich wypracowań
. Dziękuję za ten lol w życiu... (Wiem, że mnie zabijesz lub zalolujesz)
Post również dedykuję Dusqmadowi oraz Morgothowi za danie mi szansy na tej 'Wyspie' jaką jest forum, bez Nich nic bym tu nie osiągnął.
I ostatnie podziękowanie: Dziękuję i dedykuję wszystkim użytkownikom forum za to, że są
a tym aktywniejszym, za miło spędzony czas.
Nom wreszcie koniec, dziękuję za przeczytanie moich wypocin
Mojego 500 posta naliczonego na forum dedykuję hmm było ciężko, prosto z mostu: BenLinus, która przekonała mnie, że nie tylko ja jestem w świecie Innych, wyśmiewam się z codzienności, kocham grę aktorską Emersona, 'lubię to co kawą zalatuję', wszystko da się zrobić... Od pierwszego priv na forum, dnia bodajże 3 sierpnia, zmieniłem mój światopogląd, i naszła mnie myśl: nie wszyscy w internecie muszą być zapyziałymi pawiami wnoszącymi się ponad wszystko (chodzi o konkurencje) ale są osoby miłe i pomocne... w swojej karierze na forum nigdy nie odmówiła mi pomocy..., chociaż wiem, że i tak ma nauki po szyję. Nie będę się rozpisywał bo nie lubię takich wypracowań
Post również dedykuję Dusqmadowi oraz Morgothowi za danie mi szansy na tej 'Wyspie' jaką jest forum, bez Nich nic bym tu nie osiągnął.
I ostatnie podziękowanie: Dziękuję i dedykuję wszystkim użytkownikom forum za to, że są
Nom wreszcie koniec, dziękuję za przeczytanie moich wypocin
- weird0ther
- Darth Vader
Mój 600 post dedykuje (kolejność nie ma znaczenia) Dusqmadowi, który dał mi możliwość rozwoju na forum, Morgothowi za zaufanie i nocne rozmowy o krótkiej fazie snu i zjawiskach paranormalnych^^ Matthew za posta wyżej, za wspólne leczenie z emersonoholizmu, a raczej braku dostępu do używek wspomagających leczenie, za kolejny żywy przypadek, świadczący o starym przysłowiu: " nie oceniaj książki po okładce" [dużo, by pisać] Post ten dedykuję również Cate, której osobowość nie dawno mnie zaciekawiła, nocne wymiany zdań o absurdalnej kinematografii, absurdalnych ludziach i Housie 
I wszystkim innym, którzy docenili pracę na forum/ serwisie, ale nie chcą się ze mną zaprzyjaźnić
I wszystkim innym, którzy docenili pracę na forum/ serwisie, ale nie chcą się ze mną zaprzyjaźnić
Cieszę się, że po około miesiącu kolejne 100 się nabiło - później tysiące będą xP no i jak dożyję to miliony :lol2:.
600 posta naliczonego, bo jak wiemy Chillout się nie liczy dedykuję wszystkim na tym forum, aby w roku 2010 poznali magię tego forum, że to nie jest miejsce gdzie ściąga się odcinki z Rapidshare ale również miejsce gdzie można spotkać wiele fascynujących ludzi, dyskutować itp. (znaczy chodzi o tych mniej aktywnych), a dla tych aktywnych: abyśmy wytrwali jeszcze te 34 dni
I jeszcze jak zwykle dla BenLinus za to, że tworzy z mną stronę o Michaelu Emersonie.
600 posta naliczonego, bo jak wiemy Chillout się nie liczy dedykuję wszystkim na tym forum, aby w roku 2010 poznali magię tego forum, że to nie jest miejsce gdzie ściąga się odcinki z Rapidshare ale również miejsce gdzie można spotkać wiele fascynujących ludzi, dyskutować itp. (znaczy chodzi o tych mniej aktywnych), a dla tych aktywnych: abyśmy wytrwali jeszcze te 34 dni
I jeszcze jak zwykle dla BenLinus za to, że tworzy z mną stronę o Michaelu Emersonie.
Mojego 800-go posta dedykuję pierwszym osobom z którymi zaczęłam się zaznajamiać na forum i odkryłam z nimi wspólne tematy i zamiłowania: po pierwsze pasztecikowi za rozmowy o angielskim poczuciu humoru, naprzemienne skojarzenia z Monty Pythonem w skojarzeniach i ogólne rozmowy o sensie życia na gg
po 2 - Nadare, która co prawda już rzadko kiedy się tu pojawia, ale z którą dzielimy zainteresowania muzyczno-filmowe i bardzo się cieszę, że miałam okazję się z Nią spotkać w realu
następnie całej ekipie tłumaczy za wspólnie spędzony czas i chęć tłumaczenia na bieżąco 5 sezonu (szczególnie to wstawanie o 4 rano ;D)
Poza tym Morgothowi, niuni, Matthew i BenLinusowi za to, że tak dobrze odwalają swoją robotę i są miłymi i pomocnymi ludźmi z dużą dawką poczucia humoru
oddzielnie też dedykuję tego posta Benowi z którą ostatnio odkryłyśmy wiele wspólnych zainteresowań oraz wymieniamy wiele interesujących myśli i poglądów na gg i za Jej wspaniałą "Inność" i nasze dziwactwa, które nas wyróżniają i określają
Na koniec dedykuję go wszystkim aktywnym użytkownikom udzielającym się w SB a także tym mniej aktywnym, którzy wstąpili do naszej społeczności z zamiłowania do serialu
I oczywiście, last but not least
naszemu Adminowi, który daje nam szansę wykazania się na forum 
Poza tym Morgothowi, niuni, Matthew i BenLinusowi za to, że tak dobrze odwalają swoją robotę i są miłymi i pomocnymi ludźmi z dużą dawką poczucia humoru
Na koniec dedykuję go wszystkim aktywnym użytkownikom udzielającym się w SB a także tym mniej aktywnym, którzy wstąpili do naszej społeczności z zamiłowania do serialu
I oczywiście, last but not least
- weird0ther
- Darth Vader
Mojego 700 posta dedykuję (tym razem krótko, bez słodzenia)
Wszystkim obecnym i przyszłym użytkownikom, by nie tylko czerpali ze strony i forum, ale także wzbogacali ją w postaci postów. Aby nasze relacje były bardziej zacieśnione, a każdy nowy użytkownik był przyjmowany tak, jak my sami byśmy tego chcieli
(zabrzmiało bardziej, jak życzenia - wiem)
Wszystkim obecnym i przyszłym użytkownikom, by nie tylko czerpali ze strony i forum, ale także wzbogacali ją w postaci postów. Aby nasze relacje były bardziej zacieśnione, a każdy nowy użytkownik był przyjmowany tak, jak my sami byśmy tego chcieli
Mojego 3600 (ile sekund w godzinie
) posta dedykuję wszystkim tym użytkownikom, z którymi najbardziej się zżyłem, to jest: Pasztecikowi, Cate, Nadare, oraz Noskowi (której bardzo dawno tu nie było). Z przyjemnością wspominam czasy, gdy budziłem was swoim telefonem o godzinie piątej nad ranem, aby tłumaczyć LOST
. Poza Wami, drodzy Tłumacze posta tego dedykuję Matthew i BenLinus, którzy jakby nie patrzeć, odwalają na tym forum kawał dobrej roboty i z którymi bardzo przyjemnie się rozmawia w SB
Dedykuję go również wszystkim pozostałym użytkownikom, którzy przyczynili się do rozbudowy naszego forum, poprzez udzielanie się 
2009-12-30 - się szybko uwinąłem ;D
Aby zadedykować 700 posta Wam - teraz w formie życzeń - aby ten finałowy sezon był tak wspaniały, żebyśmy się wszyscy normalnie poryczeli na finałowym odcinku. No to na tyle
Aby zadedykować 700 posta Wam - teraz w formie życzeń - aby ten finałowy sezon był tak wspaniały, żebyśmy się wszyscy normalnie poryczeli na finałowym odcinku. No to na tyle