Myślę, że on faktycznie nie żyje. A to, że widzieliśmy go w chatce Jacoba, hmm myślę, że to zasługa albo jego albo Lostzilli. Jak wiemy 'chmurka' ta potrafi przybierać różne kształty i potrafi 'wchodzić' w rózne osoby.Lady S. pisze:Jestem ciekawa, czy sprawdzi się teoria, że Christian Shephard żyje.
Tajemnice Wyspy
Re: Tajemnice Wyspy
Czekaj a kto to jest bo nie pamietem..Christian Shephard
Ojciec Jacka? Tak?
Według mnie on nie żyje...
A tak poztym to oco ci chodzi nadare...
Jak to go widzielismy?A to, że widzieliśmy go w chatce Jacoba, hmm myślę, że to zasługa albo jego albo Lostzilli.
To był on?
W chatce Jacoba potwór objawia się Hurleyowi własnie pod postacią Christiana Shepharda, przynajmniej tak uważam, że to był on.
Możliwe ale z tego co wiem nikt tego nie potwierdzil 
Pamiętał tylko ze ktos mówił iz tozszamosc własciciela tego oka bedzie dal nas zaskakująca
Pamiętał tylko ze ktos mówił iz tozszamosc własciciela tego oka bedzie dal nas zaskakująca
Wiem, że nikt tego nie potwierdził
Jednak myślę, że to był on aczkolwiek mogę się mylić 
No ale w tej chatce widać dwie osoby - właściciela oka, i osobę na krześle bujanym.
a nawet nie załuwazyłem ze ktos tam siedział...
Chyba musze jeszcze raz obejrzec ten odcinek
Chyba musze jeszcze raz obejrzec ten odcinek
na krzesle przeciez Jacob siedzial... ten sam staruszek co w Man behind the courtain
ojciac Jacka to by bylo przegiecie... przez bite 3 sezony martwy nic z nim nie ma + polezal se trup jeszcze w Sydney...
A co do tej Choroby to moze byl jakis wyciek z "Power plantu" jak to Juliet nazwala czyli stacji w ktorej byli Daniel i Charlotte
ojciac Jacka to by bylo przegiecie... przez bite 3 sezony martwy nic z nim nie ma + polezal se trup jeszcze w Sydney...
A co do tej Choroby to moze byl jakis wyciek z "Power plantu" jak to Juliet nazwala czyli stacji w ktorej byli Daniel i Charlotte
Tak jedno wiemy napewno ze jednym z nich był jacob najprawdopodobniej to ten na krześle...
Sprawa tego drugiego jest nieznana ale niedługo sie chyba tego dowiemy
A co do tej choroby to według mnie to wymysł daniele a nie wyciek czy cos w tym stylu bo niby czemu ona nie umarła
Sprawa tego drugiego jest nieznana ale niedługo sie chyba tego dowiemy
A co do tej choroby to według mnie to wymysł daniele a nie wyciek czy cos w tym stylu bo niby czemu ona nie umarła
mozliwe ze leczy tylko tych ktorzy sa na calkowicie straconej pozycji.
Locke 0% szans na chodzenie. Rose 0% szan na przezycie.
Locke 0% szans na chodzenie. Rose 0% szan na przezycie.
-
marcikowal1
- Forrest Gump
A ja sądze że Ten Jacob to duch Christiana Shepparda, no bo w końcu Jack w odcinku "White rabbit" znalazł jego pustą trumnę ,a jak był Jacob pokazany to wyglądaą ja ojciec Jacka pozatym Clarie muwiła do niego "tato" a ona to siostra Jacka.
Wszystko możliwe.Myśle ,że ten Jacob może imitować wygląd ludzi , moje domysły doszły do tego ,że imituje on ludzi z którymi miał styczność(chodzi o styczność z ciałem) np.Yeemi , jego ciało zniknęło z wraku więc może posiadł je w jakis sposób Jacob, tak samo z Christianem bo jak wyżej kolega napisał jego ciała również nie było w trumnie.No ale to tylko takie moje gdybanie xD.
mozliwe ze sluszne ale jestem ciekaw czy Walt w koncowce 3 sezonu czy tez to nie byl Jacob tylko ze Walt nie zniknal chyba...Menvalor pisze:No ale to tylko takie moje gdybanie xD.
I jeszcze ostatnio ogladalem 3 Sezon w ktoryms z pierwszych odcinkow jakis INNY kiedy prowadzil Locke,Kate i Sawyera mowic cos ... przeciez oni nawet nie sa na liscie Jacoba... i to mnie zastanawia xD
Możliwe ,że miał z nim kontakt fizyczny (lol jak to zabrzmiałoAdamox11 pisze:mozliwe ze sluszne ale jestem ciekaw czy Walt w koncowce 3 sezonu czy tez to nie byl Jacob tylko ze Walt nie zniknal chyba...