Jaki to film?
Re: Jaki to film?
Ja chyba wiem, tylko nie wiem która część, ale stawiam na pierwszą. Czy to nie jest Skarb Narodów? Te okularki mi się kojarza...
Edit, to napewno jest skarb narodów
http://film.onet.pl/F,10292,1,43,galeria.html
Pozwolicie, że nie będę czekał na potwierdzenie czegoś, co potwierdziłem, a dam swoją zagadkę

Edit, to napewno jest skarb narodów
Pozwolicie, że nie będę czekał na potwierdzenie czegoś, co potwierdziłem, a dam swoją zagadkę

a może poprostu LOST ? xD
a jak nie to może Skrajności ?
a jak nie to może Skrajności ?
Poniewaz Szarleya, długo nie ma juz na forum pozwole sobie zadac inną zagadke 
Co to :

Co to :

Kadr z filmu Unkas: Ostatni Mohikanin?
[ Dodano: 2008-03-13, 21:17 ]
albo Apocalypto
Ten sam aktor gra 
[ Dodano: 2008-03-13, 21:17 ]
albo Apocalypto
Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street! 
W sumie to było tak łatwe, więc osoba wyżej chyba nie pogniewa sie jak już wrzucę swoją zagadkę:
Co to za film?
W sumie to było tak łatwe, więc osoba wyżej chyba nie pogniewa sie jak już wrzucę swoją zagadkę:
Co to za film?
Ależ skądScourge33 pisze:W sumie to było tak łatwe, więc osoba wyżej chyba nie pogniewa sie jak już wrzucę swoją zagadkę
Niestety nie mam pojęcia co to... może jakaś podpowiedź?
Może i zagadka do najłatwiejszych nie należy, ale to powinno być spore ułatwienie:

Powodzenia!
Podpowiedź dodana 17.03.08:
1 Film jest dosyć brutalny, sprzeciw wniosły organizacje ochrony zwierząt, a to z racji ukazanych tutaj walk psów.
2. Reżyser jest meksykaninem.
3. Pierwsza część tryptyku: w kolejnych można zobaczyć m.in. Seana Penna, Benicio del Toro, Naomi Watts, Cate Blanchette i Brada Pitta.
Tyle z mojej strony, teraz Wy się postarajcie

Powodzenia!
Podpowiedź dodana 17.03.08:
1 Film jest dosyć brutalny, sprzeciw wniosły organizacje ochrony zwierząt, a to z racji ukazanych tutaj walk psów.
2. Reżyser jest meksykaninem.
3. Pierwsza część tryptyku: w kolejnych można zobaczyć m.in. Seana Penna, Benicio del Toro, Naomi Watts, Cate Blanchette i Brada Pitta.
Tyle z mojej strony, teraz Wy się postarajcie
Ostatnio zmieniony 2008-03-17, 19:16 przez Scourge33, łącznie zmieniany 1 raz.