Jaki to film?
Jaki to film?
Wiadomo o co chodzi
http://www.filmmusic.pl/images/covers/arty/3saw.jpg
(mala rada mi sie przyda, jak wstawiac bezposrednio zdjęcia a nie adrwes zdjęcia?^^)
http://www.filmmusic.pl/images/covers/arty/3saw.jpg
(mala rada mi sie przyda, jak wstawiac bezposrednio zdjęcia a nie adrwes zdjęcia?^^)
Re: Jaki to film?
PIła 3 !
hm, jak masz ten link co podałes wyżej kopiujesz go i naciskasz przycisk obok IMG.. otworzy ci sie takie okienko.. wkleisz ten adres i naciskasz OK
hm, jak masz ten link co podałes wyżej kopiujesz go i naciskasz przycisk obok IMG.. otworzy ci sie takie okienko.. wkleisz ten adres i naciskasz OK
z jakiego filmu to jest ?
skoro powiedziałeś to z taką pewnością to pewnie tak 
zadawaj
Witamy na forum
zadawaj
Witamy na forum
skoro lucjanm nic nie pisze to ja zadam kolejną zagadkę 

kto wie jaki to film??;>

kto wie jaki to film??;>
a oto i ona :
[center]
[/center]
[center]
[/center]
Źródło zdjęć: stopklatka.pl
[center]
[/center][center]
[/center]Źródło zdjęć: stopklatka.pl
Ostatnio zmieniony 2008-02-04, 15:40 przez powerr, łącznie zmieniany 1 raz.
nie mam bladego pojęcia, nie widziałem nigdy tego filmu ale wygląda na ciekawy
może jakieś wskazówki
może jakieś wskazówki
jak patrze na drugie ujęcie to wydaje mi sie że widziałem ten film ale jak patrze na to coś co goni gościa na pierwszym screenie to już wszystko zapominam 
powerr może wskazówka albo zmiana
powerr może wskazówka albo zmiana
No to w takim razie mały opis filmu:
Kontynuacja przebojowego filmu “*********”, który rozgrywa się sześć miesięcy po tym, jak groźny wirus zasiał spustoszenie w Wielkiej Brytanii. Armia amerykańska ogłasza, że wirus został pokonany i można podjąć odbudowę kraju. Powraca pierwsza fala uchodźców, następuje łączenie rodzin, ale jedna z nich – nieświadomie – kryje straszny sekret. Wirus jeszcze nie umarł, przeciwnie – jest mocniejszy niż kiedykolwiek.
Mam nadzieje że to pomoże
Kontynuacja przebojowego filmu “*********”, który rozgrywa się sześć miesięcy po tym, jak groźny wirus zasiał spustoszenie w Wielkiej Brytanii. Armia amerykańska ogłasza, że wirus został pokonany i można podjąć odbudowę kraju. Powraca pierwsza fala uchodźców, następuje łączenie rodzin, ale jedna z nich – nieświadomie – kryje straszny sekret. Wirus jeszcze nie umarł, przeciwnie – jest mocniejszy niż kiedykolwiek.
Mam nadzieje że to pomoże
widzę że nie tylko ja nie śpię 
a oto zagadka:
[ Dodano: 2008-02-03, 14:16 ]
nie mogłem zmienić poprzedniego posta więc piszę kolejnego
mam dać jakąś podpowiedź?
a oto zagadka:
[ Dodano: 2008-02-03, 14:16 ]
nie mogłem zmienić poprzedniego posta więc piszę kolejnego
mam dać jakąś podpowiedź?
Daj jakąś podpowiedz, bo nie mam zielonego pojęcia o jaki film chodzi 
dodkładnie, a skoro powerr nie ma pojęcia i ja nie mam a tylko my narazie tu zerkamy to njlepiej zmień zagadkę 
No nie przesadzajmy z tą zmianą 
podpowiedz narazie wystarczy (mam taka nadziej)
podpowiedz narazie wystarczy (mam taka nadziej)
to może na początek mała podpowiedź
Pewien kolo (nie pamiętam imienia ale to ten murzyn z drugiej fotki) ma chorobę przez którą ma bardzo łamliwe kości. Interesuje się komiksami. Poszukuje osoby która będzie jego przeciwieństwem, będzie jak superbohater, silna, zdrowa itp. W końcu taką znajduje.
Tytuł Filmu zaczyna się na N i składa się z 14 liter
Pewien kolo (nie pamiętam imienia ale to ten murzyn z drugiej fotki) ma chorobę przez którą ma bardzo łamliwe kości. Interesuje się komiksami. Poszukuje osoby która będzie jego przeciwieństwem, będzie jak superbohater, silna, zdrowa itp. W końcu taką znajduje.
Tytuł Filmu zaczyna się na N i składa się z 14 liter
wiem że to nie na temat ale czy ten gośc z pierwszej fotki co na pierwszym planie po prawej lekko rozmazany nie przypomina wam tego co wylądował na spadochronie w 4x01 ?
Ale zmyliłeś ja szukałem filmu w którym główna role grał Samuel L. Jackson (na obydwu zdjęciach) a w tym filmie główną role gra Bruce Willis 
Oczywiście chodzi o film Niezniszczalny (Unbreakable)
Oczywiście chodzi o film Niezniszczalny (Unbreakable)
wybaczcie mi 
oczywiście dobra odpowiedź
zadawaj
oczywiście dobra odpowiedź
zadawaj
No to zostańmy przy Bruce Willisie
Bardzo prosta zagadka:
[center]
[/center]
Źródło zdjęć: wp.pl