andrzej chyra
andrzej chyra
uwazam ze jest to jeden z najlepszych polskich aktorów a wy co o tym sadzicie?chcialabym do niego napisac znacie jego adres e-mailowy?
Re: andrzej chyra
Ja mam już go dość w każdym kolejnym filmie Chyra włączam TV Chyra ogladam reklame filmu a tam Chyra nawet Wałęse zagrał po prostu mam go już powoli dość 
- RottenFace
- Jack Sparrow
Chyra jest moim ulubionym polskim aktorem. Fantastyczna rola w Komorniku! Oprocz tego, ze ma talent jest tez przystojny...taki polski Jude Law.
Chyra to chyba mój ulubiony polski aktor. Świetnie wypada w rolach skurwielów, co mogliśmy zobaczyć w "Długu" i "Komorniku" - swoją drogą bardzo dobrych polskich filmów.
Ogólnie aktor, który ma talent i jak na razie dobrze dobiera role. Szkoda tylko, że więcej mówi się u nas w Polsce o aktorach takich jak Małaszyński, a taki Chyra pozostaje trochę w cieniu.
Ogólnie aktor, który ma talent i jak na razie dobrze dobiera role. Szkoda tylko, że więcej mówi się u nas w Polsce o aktorach takich jak Małaszyński, a taki Chyra pozostaje trochę w cieniu.
Facet ma niesamowita passe i rzeczywiscie co film to Chyra,ale fakt,trzyma poziom. Jedna z 2-3 postaci,ktora mnie mile zaskoczyla w Katyniu