andrzej chyra

Sławni, bogaci, przystojni utalentowani oraz Ci, którzy stworzyli najlepsze kreacje w dziejach kina.
kasiap66
Forrest Gump

andrzej chyra

Post autor: kasiap66 »

uwazam ze jest to jeden z najlepszych polskich aktorów a wy co o tym sadzicie?chcialabym do niego napisac znacie jego adres e-mailowy?
KeniG
Indiana Jones

Re: andrzej chyra

Post autor: KeniG »

Ja mam już go dość w każdym kolejnym filmie Chyra włączam TV Chyra ogladam reklame filmu a tam Chyra nawet Wałęse zagrał po prostu mam go już powoli dość ;)
Awatar użytkownika
RottenFace
Jack Sparrow

Post autor: RottenFace »

Chyra jest moim ulubionym polskim aktorem. Fantastyczna rola w Komorniku! Oprocz tego, ze ma talent jest tez przystojny...taki polski Jude Law.
Miodzio
Indiana Jones

Post autor: Miodzio »

Chyra to chyba mój ulubiony polski aktor. Świetnie wypada w rolach skurwielów, co mogliśmy zobaczyć w "Długu" i "Komorniku" - swoją drogą bardzo dobrych polskich filmów.
Ogólnie aktor, który ma talent i jak na razie dobrze dobiera role. Szkoda tylko, że więcej mówi się u nas w Polsce o aktorach takich jak Małaszyński, a taki Chyra pozostaje trochę w cieniu.
Ocky
Indiana Jones

Post autor: Ocky »

Facet ma niesamowita passe i rzeczywiscie co film to Chyra,ale fakt,trzyma poziom. Jedna z 2-3 postaci,ktora mnie mile zaskoczyla w Katyniu
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktorzy”