BŁAGAM ODPOWIEDZCIE MI NA TO PYTANIE PONIEWAŻ WIELE TO DLA MNIE ZNACZY !!!
A więc tak brzmi moje pytanie:
Kręce filmy amatorskie i mam jeden problem. Moje filmy nie wychodzą dobrze, tzn. czegoś mi brakuje np. dobrego oświetlenia itp.
Oświetlenie mam, kamere mam ( oczywiście ), mikrofon z wysięgnikiem mam, czego mi brakuje Waszym zdaniem ???? Co byście wy jescze dodali aby filmy wychodziły lepiej ????
Plis odpowiedź musze mieć do 14 kwietnia !!!! BO TO WAŻNE
Z góry dziękuję ;-)
POMOCY, HELP, PLIS POMÓŻCIE
Re: POMOCY, HELP, PLIS POMÓŻCIE
Może filtry by coś pomogły.
-
daniox
Dzięki za odpowiedź, ale może kirk byś bardziej szczegółowo uzasadnił swoją odpowiedź BŁAGAM
Jestem amatorem ale słowo "filtry" może znaczyć wiele znaczeń na planie filmowym ;-)
Jestem amatorem ale słowo "filtry" może znaczyć wiele znaczeń na planie filmowym ;-)
A mógłbyś nie zaczynać tego samego tematu po 2 razy?? Czekaj cierpliwie na odpowiedź napewno ktoś Ci odpisze i pomoże w twoim problemie ale nie widze sensu dwa razy proszenie oto samo. Dobrze....spieszy Ci się okey....ale nie zaśmiecaj forum!!
Ale o co ci chodzi? O to że obraz nie wygląda jak filmowy? Wtedy pomogą filtry na obiektyw i ewntualnie jakaś obróbka obrazu na komputerze. Zresztą nie wiem czy to dobry pomysł akurat o takie rzeczy na forum na którym się filmy komentuje pytać
Lepiej poczytaj posty na jakimś forum poświęconym amatorskim efektom specjalnym i gólnie forum zrzeszającym amatorskich filmowców. Wpisz w google amatorskie efekty forum itp dużo informacji na taki temat jaki cie interesuje jest na forum EFIX.