Życie Pi
Re: Życie Pi
Jestem ciekaw ile osób uważa, że film ten zasłużenie otrzymał oskara za efekty specjalne. Przypomnę, że konkurował z: Avengers, Hobbit, Królewna Śnieżka i Łowca i Prometeusz.
Avengers, Hobbita i Prometeusza widziałem i spośród nich wybrałbym Prometeusza, ze względu na realistyczność i brak przesady.
Życie Pi nie widziałem (czytałem książkę, ale średnio mi podeszła), ale już po zwiastunie i zdjęciach wydaje się rażąco komputerowy, a momentami nawet animowany (typu Disney).
Pozdrawiam i czekam na racjonalne komentarze;)
Avengers, Hobbita i Prometeusza widziałem i spośród nich wybrałbym Prometeusza, ze względu na realistyczność i brak przesady.
Życie Pi nie widziałem (czytałem książkę, ale średnio mi podeszła), ale już po zwiastunie i zdjęciach wydaje się rażąco komputerowy, a momentami nawet animowany (typu Disney).
Pozdrawiam i czekam na racjonalne komentarze;)
- Pan Szyszek
- Vincent Vega
Oglądałem ostatnio, trochę rozbawiło mnie, że chłopak wyznawał na raz kilka religii i nie stanowiło to dla niego problemu. Może dla niego nie, ale dla tych religii na pewno, wszak każda jest tą jedyną i zabrania wyznawać innych
Zdjęcia były naprawdę piękne, a końcówka ciut zaskakująca. Mi się podobało
Ach! I jeszcze wyspa surykatek! Bomba!
Zdjęcia były naprawdę piękne, a końcówka ciut zaskakująca. Mi się podobało
Ach! I jeszcze wyspa surykatek! Bomba!
Widowiskowy zwłaszcza w kinie, mam książkę, może wreszcie przeczytam.
-
marlasinger1
- Forrest Gump
Film na spokojny wieczór. To na pewno nie jest projekcja, która leciałaby gdzieś w tle wśród znajomych.