Najlepsze filmy dla dzieci?
Najlepsze filmy dla dzieci?
Jakie Waszym zdaniem jest najlepsza bajka dla dzieci? Ja uważam , że Król Lew, ponieważ ma ponadczasowa fabułę, jest naprawdę wzruszająca, potrafiłam ją codziennie oglądać i nigdy mi się nie nudziła. Dziś nawet, jako osoba dorosła, z chęcią do niej wracam.
Re: Najlepsze filmy dla dzieci?
ha moje bajki z dzieciństwa
1. dragon ball
do dzisiaj kocham
2. maska zorro - dostepna na poloni 1
3. johny bravo
4. pokemony, pierwsza seria
5. czarodziejka z ksiezyca (nie smiac sie )
6. power rangers
pierwsza seria
krol lew - oglądałem 4 razy 2 razy płakałem
ale piękna bajka, Pocahontas rowniez
1. dragon ball
2. maska zorro - dostepna na poloni 1
3. johny bravo
4. pokemony, pierwsza seria
5. czarodziejka z ksiezyca (nie smiac sie )
6. power rangers
krol lew - oglądałem 4 razy 2 razy płakałem
W sumie mi nie chodziło o nasze bajki z dzieciństwa tylko generalnie o najlepszą bajkę wszech czasów, która nam się najbardziej podobała 
no wlasnie
dragon ball
najlepsza wszech czasów bajka hmm chyba nie da sie tak latwo to opisac
mozna powiedzieć shrek pobil wszystko na glowe
dragon ball
najlepsza wszech czasów bajka hmm chyba nie da sie tak latwo to opisac
mozna powiedzieć shrek pobil wszystko na glowe
No racja, shrek to jest kolejna bajka wszech czasów, ale teraz juz bajki maja inny klimat. przede wyszstkim są animowane i skupiają się na żartach. Kiedyś to były raczej życiowe bajki, wzruszające
Hmmm, chodź preferuje bardziej anime (bajki japońskie), to muszę przyznać że z takich bajek rzeczywiście shrek, byłby u mnie zwycięzcą , chodź nie możemy zapomnieć o tych starych bajkach na tych czasów ja wiele z nich jeszcze pamiętam 
http://www.culture.pl/kalendarz-pelna-t ... a-ale-kino!
akurat jest festival mozecie sobie zerknac.
ale nic nie pobije jednej piosenki z bajki - Yattaman ( do dzisiaj sie z tego smieje, piesenka genialna )
akurat jest festival mozecie sobie zerknac.
ale nic nie pobije jednej piosenki z bajki - Yattaman ( do dzisiaj sie z tego smieje, piesenka genialna )
link ścina, wykrzyknik się nie podpiął, na początku myślałam że źle wkleiłeś
trzeba na koncu dopisac w oknie adresu "!" .
Bardzo fajna impreza! Szkoda że tak późno się dowiaduję. Festiwal otwierały animacje Kryształowy Niedźwiedź oraz "Sala samobójców" . Sala mi się strasznie spodobała
Bardzo fajna impreza! Szkoda że tak późno się dowiaduję. Festiwal otwierały animacje Kryształowy Niedźwiedź oraz "Sala samobójców" . Sala mi się strasznie spodobała
Hmm, ciekawe, rzekłbym iż nawet interesujące, jako iż jestem zabieganym człowiekiem dałby radę ktoś streścić chociaż po części artykuł ? Byłbym wielce wdzięczny.
jak ci streszcze to nie wiem czy bedziesz wolal czytac mnie czy artykul.
co za leniwce sa na tym internecie
co za leniwce sa na tym internecie
W Poznaniu trwa Międzynarodowy Festiwal Filmów Młodego Widza "Ale Kino!", jeden z największych europejskich festiwali dla dzieci i młodzieży. W tegorocznym programie znalazło się 39 filmów pełnometrażowych oraz 71 krótkometrażowych. W konkursie o Złote Koziołki walczą 84 filmy aktorskie i animowane.
meelorr jak to jest że masz czas na czytanie forum i pisanie, a na artykuł dotyczący tematu już czasu brak? ;>
to sie nazwya typowe lenistow, dobra nie nabijajmy sie z kolegi, jak bedzie mial jeszcze problem to napisze
Jak dla mnie te bajki co dzieci oglądają teraz to jakaś pomyłka... naszpikowane agresją po brzegi... kiedyś... jak ja bylam mała to było cos... np król lew... dla mnie jedna z lepszych bajek. do dzis lubie ogladac powtórki bajek za moich czasów
dlatego chętnie będę obserwować co się dzieje na międzynarodowym festiwalu filmów młodego widza "ale kino"
strona chyba juz zostala podana wiec podawac nie bede ale przez google mozna latwo znalezc strone
zajrzyjcie i zobaczcie - moze wasz ulubiony film, bajka bedzie na szczycie 
co wy macie z tym krolem lewem, wedlug mnie byla masa innych lepszych bajek tylk oglądaliście jedna bajke?
"Król Lew"
"Fantazja"
"101 dalmatyńczyków"
"Piotruś Pan"
"Shrek"
"Fantazja"
"101 dalmatyńczyków"
"Piotruś Pan"
"Shrek"
Król Lew faktycznie jest ponadczasowy,każde pokolenie się na nim wzrusza,każdemu się podoba.