SketchUp Google

brayan
Forrest Gump

SketchUp Google

Post autor: brayan »

Hej stworzyłem w programie Google SketchUp projekt stacji łabędz i chciałem podzielić sie z wami nim i otrzymać subiektywną ocenę wykonania
link

http://sketchup.google.com/3dwarehouse/ ... evstart=12

polecam pobrać i obejrzeć na swoim komputerze
jeśli ktoś chce pobrać i obejrzeć na swoim komputerze to link do pobrania programu

http://pobierz.pl/programy/windows/graf ... sketchup-7
Awatar użytkownika
Matthew
Tyler Durden

Re: SketchUp Google

Post autor: Matthew »

Witaj na pokładzie brayan, powiem tak: jak naprawę ty to zrobiłeś to jestem pod wrażeniem chodź jak chcę przybliżyć model staje się on niewyraźny :P, ale może winą jest to, że lepiej będzie wyglądał w tym programie, który właśnie ściągam :). Jak zobaczę go w całości w tym
brayan pisze:Google SketchUp
to rozbuduję mój komentarz :)
brayan
Forrest Gump

Dzieki
tak to sie niestety rozmazuje ale jak pobierzesz program i model to na pewno zobaczysz to co chcesz :-)
polecam byś stworzył co własnego
:mrgreen:
Awatar użytkownika
Matthew
Tyler Durden

OK ściągnąłem, muszę się trochę poduczyć :D , OmFG to jest super (ten twój projekt) nie mogę przestać poruszać się po nim, a powiedz na czym się odwzorowywałeś ? na jakimś podobnym projekcie, czy swoja wyobraźnia...? I te animacje... super, grafik na forum :P . Nie będę się tu rozpisywał, gratulację :) I zapraszam do udzielania się na forum, ostatnio cisza u nas :(
brayan
Forrest Gump

hmyyy Dzięki za komentarz :mrgreen:
wzornictwa to nie było w sumie bo jestem wielkim fanem LOST i każdy odcinek szczegółowo obejrzałem i znam praktycznie każdy odcinek. Fakt faktem była ma pomoc ze strony planu ukazanego w V sezonie w filmu. Jeszcze raz dzięki . ;-)
Awatar użytkownika
Matthew
Tyler Durden

brayan pisze:jestem wielkim fanem LOST i każdy odcinek szczegółowo
Więc myślę, że nas nie opuścisz jak reszta użytkowników ... :) i po udzielasz się chociaż troszkę :P
brayan pisze:wzornictwa to nie było w sumie
No to jeszcze raz gratulację, w życiu bym sobie nie przypomniał, gdzie i jak jest to wszystko ułożone :D a dopiero zrobić to w 3D, a ile to czasu robiłeś ...? :D ciekaw jestem :D
Awatar użytkownika
weird0ther
Darth Vader

Post autor: weird0ther »

Rzadko to piszę, ale tym razem muszę OMFG!
Jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem, tym bardziej, że nie mam zielonego pojęcia, czym to się je, jestem również ciekawa tak, jak Matthew ile czasu Ci to zajęło ?

Gratuluję wykonania, robi niesamowity efekt.
Podziwiam Cię, bo uważam, że to dość czasochłonne zajęcie i wymaga nie lada umiejętności, których nie nabywa się z dnia na dzień :-)
brayan
Forrest Gump

Ile mi czasu to zajęło :-)
no dość dużo
najwięcej pochłania poprawianie i uzupełnianie w szczegoły :shock:
a stworzenie takiego planu ogólnego to jakieś 3-4 godziny :mrgreen:
Bagwell
Mad Max

Post autor: Bagwell »

Bez przesady,fajnie to wyglada ale nic pozatym,dalo by troszke podrasowac? wiem upierdliwy jestem ale lubie dobry efekt.
Awatar użytkownika
Matthew
Tyler Durden

brayan pisze:a stworzenie takiego planu ogólnego to jakieś 3-4 godziny :mrgreen:
Chyba żeś... O.o naprawdę 3-4 godziny, to nie możliwe jest, ja bym to z 4 miesiące robił :D
Bez przesady,fajnie to wyglada ale nic pozatym,dalo by troszke podrasowac? wiem upierdliwy jestem ale lubie dobry efekt.
Moim zdaniem proste projekty są najlepsze, nie trzeba nic zmieniać, ale może coś spróbujesz :P
brayan
Forrest Gump

Czyli mam coś zmienić ??? :-P
chętnie usłysze co :?: ;-)
Awatar użytkownika
Matthew
Tyler Durden

brayan pisze:Czyli mam coś zmienić ??? :-P
chętnie usłysze co :?: ;-)
Może aby projekt był taki bardziej Dharmowy, więcej rdzy i metalu i znaków Dharma ...?
brayan
Forrest Gump

Rdzy 8-)
Znaczków można dać więcej
ale z tom rdzom to ciężko :-P
nie mam takiego zmysłu kolorowania :-/
dlatego prawie cały model jest biały ;-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Grafika”