SketchUp Google
SketchUp Google
Hej stworzyłem w programie Google SketchUp projekt stacji łabędz i chciałem podzielić sie z wami nim i otrzymać subiektywną ocenę wykonania
link
http://sketchup.google.com/3dwarehouse/ ... evstart=12
polecam pobrać i obejrzeć na swoim komputerze
jeśli ktoś chce pobrać i obejrzeć na swoim komputerze to link do pobrania programu
http://pobierz.pl/programy/windows/graf ... sketchup-7
link
http://sketchup.google.com/3dwarehouse/ ... evstart=12
polecam pobrać i obejrzeć na swoim komputerze
jeśli ktoś chce pobrać i obejrzeć na swoim komputerze to link do pobrania programu
http://pobierz.pl/programy/windows/graf ... sketchup-7
Re: SketchUp Google
Witaj na pokładzie brayan, powiem tak: jak naprawę ty to zrobiłeś to jestem pod wrażeniem chodź jak chcę przybliżyć model staje się on niewyraźny
, ale może winą jest to, że lepiej będzie wyglądał w tym programie, który właśnie ściągam
. Jak zobaczę go w całości w tym 
to rozbuduję mój komentarzbrayan pisze:Google SketchUp
Dzieki
tak to sie niestety rozmazuje ale jak pobierzesz program i model to na pewno zobaczysz to co chcesz
polecam byś stworzył co własnego

tak to sie niestety rozmazuje ale jak pobierzesz program i model to na pewno zobaczysz to co chcesz
polecam byś stworzył co własnego
OK ściągnąłem, muszę się trochę poduczyć
, OmFG to jest super (ten twój projekt) nie mogę przestać poruszać się po nim, a powiedz na czym się odwzorowywałeś ? na jakimś podobnym projekcie, czy swoja wyobraźnia...? I te animacje... super, grafik na forum
. Nie będę się tu rozpisywał, gratulację
I zapraszam do udzielania się na forum, ostatnio cisza u nas 
hmyyy Dzięki za komentarz 
wzornictwa to nie było w sumie bo jestem wielkim fanem LOST i każdy odcinek szczegółowo obejrzałem i znam praktycznie każdy odcinek. Fakt faktem była ma pomoc ze strony planu ukazanego w V sezonie w filmu. Jeszcze raz dzięki . ;-)
wzornictwa to nie było w sumie bo jestem wielkim fanem LOST i każdy odcinek szczegółowo obejrzałem i znam praktycznie każdy odcinek. Fakt faktem była ma pomoc ze strony planu ukazanego w V sezonie w filmu. Jeszcze raz dzięki . ;-)
Więc myślę, że nas nie opuścisz jak reszta użytkowników ...brayan pisze:jestem wielkim fanem LOST i każdy odcinek szczegółowo
No to jeszcze raz gratulację, w życiu bym sobie nie przypomniał, gdzie i jak jest to wszystko ułożonebrayan pisze:wzornictwa to nie było w sumie
- weird0ther
- Darth Vader
Rzadko to piszę, ale tym razem muszę OMFG!
Jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem, tym bardziej, że nie mam zielonego pojęcia, czym to się je, jestem również ciekawa tak, jak Matthew ile czasu Ci to zajęło ?
Gratuluję wykonania, robi niesamowity efekt.
Podziwiam Cię, bo uważam, że to dość czasochłonne zajęcie i wymaga nie lada umiejętności, których nie nabywa się z dnia na dzień
Jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem, tym bardziej, że nie mam zielonego pojęcia, czym to się je, jestem również ciekawa tak, jak Matthew ile czasu Ci to zajęło ?
Gratuluję wykonania, robi niesamowity efekt.
Podziwiam Cię, bo uważam, że to dość czasochłonne zajęcie i wymaga nie lada umiejętności, których nie nabywa się z dnia na dzień
Ile mi czasu to zajęło
no dość dużo
najwięcej pochłania poprawianie i uzupełnianie w szczegoły
a stworzenie takiego planu ogólnego to jakieś 3-4 godziny
no dość dużo
najwięcej pochłania poprawianie i uzupełnianie w szczegoły
a stworzenie takiego planu ogólnego to jakieś 3-4 godziny
Bez przesady,fajnie to wyglada ale nic pozatym,dalo by troszke podrasowac? wiem upierdliwy jestem ale lubie dobry efekt.
Chyba żeś... O.o naprawdę 3-4 godziny, to nie możliwe jest, ja bym to z 4 miesiące robiłbrayan pisze:a stworzenie takiego planu ogólnego to jakieś 3-4 godziny
Moim zdaniem proste projekty są najlepsze, nie trzeba nic zmieniać, ale może coś spróbujeszBez przesady,fajnie to wyglada ale nic pozatym,dalo by troszke podrasowac? wiem upierdliwy jestem ale lubie dobry efekt.
Czyli mam coś zmienić ???
chętnie usłysze co
;-)
chętnie usłysze co
Może aby projekt był taki bardziej Dharmowy, więcej rdzy i metalu i znaków Dharma ...?brayan pisze:Czyli mam coś zmienić ???
chętnie usłysze co;-)
Rdzy
Znaczków można dać więcej
ale z tom rdzom to ciężko
nie mam takiego zmysłu kolorowania
dlatego prawie cały model jest biały ;-)
Znaczków można dać więcej
ale z tom rdzom to ciężko
nie mam takiego zmysłu kolorowania
dlatego prawie cały model jest biały ;-)