Amy Smart

Te, które zapadają w pamięć dzięki niezwykłemu talentowi oraz te, które większość zawdzięczają urodzie.
yrek
Agent Smith

Amy Smart

Post autor: yrek »

Obrazek

Amy Smart karierę zaczęła w wieku 13 lat jako modelka. Dzięki wygladowi ślicznej kalifornijskiej blondyneczki zadebiutowała w telewizji, a nstępnie otrzymała pierwszą rolę w kinie. Jest jedną z moich ulubionych aktorek. Wyglada tak milo i zawsze gral role do ktorych swietnie pasuje. Filmy ktore widzialem z jej udzialem milo wspominam. Podobala mi sie w "Road Trip" "Ale Jazda" "Zostańmy przyjaciołmi"

Tutaj kilka informacji o aktorce: Amy Smart
Mela0607
Agent Smith

Re: Amy Smart

Post autor: Mela0607 »

Hmm... dużo o niej nie mogę "powiedzieć", ponieważ mimo iż widziałam dwa pierwsze filmy, które Ty napisałeś nie mogę sobie jej przypomnieć :oops: ale to tak jest z moją pamięcią :P ale ładna jest :)
Awatar użytkownika
Dusqmad
Administrator

Post autor: Dusqmad »

Nareszcie jakiś temat o aktorce, a już miałem feministki na forum sprosić... :P

O samej aktorce nie mam wiele do powiedzenia - fajna lala, która nawet po 30 może grać nastolatki.
Rubenos
Darth Vader

Post autor: Rubenos »

Widziałem ją jedynie w "Efekcie motyla". Nie bardzo jej aktorstwo się rzucało w oczy. ;) Jej uroda kojarzy mi się z aktorką, która grała swego czasu w serialu "Nikita".
Awatar użytkownika
Aquariia
Agent Smith

Post autor: Aquariia »

Moja piewsza myśl jak zobaczyłam ten temat: Kto to jest Amy Smart? Jak zobaczyłam zdjęcie to coś się mi rozjaśniło. Pamiętam ją tylko z Wyścigu Szczurów. Widzę patrząc na biografię, że grała w Starsky & Hutch ale z tego filmu jej nie kojarzę.
Dusqumad pisze:Nareszcie jakiś temat o aktorce, a już miałem feministki na forum sprosić... :-P
Dusqumad a widziałeś tu jakąś feministkę :-P
ble
Tyler Durden

Post autor: ble »

Aquariia pisze:Moja piewsza myśl jak zobaczyłam ten temat: Kto to jest Amy Smart?
U mnie było dokładnie tak samo :). Teraz ją kojarzę z 'Efektu motyla' i 'Zostańmy przyjaciółmi'. Nic szczególnego.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktorki”