Stacja ABC przygotowała dla nas oficjalny podcast z którego możemy się dowiedzieć czegoś nowego o kolejnym odcinku ” This Place is Death”.
Najistotniejsze wątki:
- Dowiemy się czegoś więcej o ekipie Danielle.
- Producenci obiecali, że w piątym sezonie nie zabraknie Czarnego Dymu.
- Dlaczego Sawyer nie odezwał się do Kate, kiedy widział ją w dżungli? Odpowiedź producentów: “Nie chciał aby upuściła dziecko.”
- Zobaczymy w jaki sposób członek ekipy Danielle stracił rękę. W odcinku “Exodus, part 1″ Rousseau powiedziała, że miało to miejsce wtedy kiedy wchodzili na Ciemne Terytorium.
- Rose i Bernard żyją.
- Hieroglify, które są widoczne na młyńskim kole będą miały wiele wspólnego ze zmartwychwstaniem.
- Poznamy więcej szczegółów na temat tego w jaki sposób Ben został liderem Innych.
- Vincent nie zginie, ponadto wie gdzie jest Jacob.
zapraszam na www.lost.org.pl
Oficjalny Podcast
-
.pasztecik.
- Tyler Durden
Re: Oficjalny Podcast
Upuściła dziecko?Nadare pisze:- Dlaczego Sawyer nie odezwał się do Kate, kiedy widział ją w dżungli? Odpowiedź producentów: “Nie chciał aby upuściła dziecko.”
Ciekawe...Nadare pisze:- Zobaczymy w jaki sposób członek ekipy Danielle stracił rękę. W odcinku “Exodus, part 1″ Rousseau powiedziała, że miało to miejsce wtedy kiedy wchodzili na Ciemne Terytorium.
Boże, Inni to sekta! Ciekawe.Nadare pisze:- Hieroglify, które są widoczne na młyńskim kole będą miały wiele wspólnego ze zmartwychwstaniem.
Nie trudno na to wpaść.Nadare pisze:- Poznamy więcej szczegółów na temat tego w jaki sposób Ben został liderem Innych.
Wie, gdzie jest Jacob... Może psy tak już mająNadare pisze:- Vincent nie zginie, ponadto wie gdzie jest Jacob.
Ogółem, jestem w małym szoku.
Re: Oficjalny Podcast
Z tym Sawyerem to jestem zdania, że nie odezwał się do niej bo był...zbyt wzruszony jej widokiem
chociaż może gdyby dłużej tam postał to by się wkońcu odezwał ale niestety kolejny błysk uniemożliwił mu to