Co ostatnio kupiliście przez internet ?
Co ostatnio kupiliście przez internet ?
Co kupiliście ostatnio przez internet? Jesteście zadowoleni z zakupu ,czy może ktoś Was oszukał ,trafiliście na nierzetelnego sprzedawcę , a może wręcz przeciwnie ?
Ostatnio zmieniony 2015-04-12, 10:31 przez major, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Co ostatnio kupiliście przez internet ?
Ja niedawno zakupiłem telefon komórkowy, co prawda zdjęcia pokazywały go w innych kolorach... jaśniejszych... ale magia światła zdziałać cuda potrafi. Oprócz tego wszystko jest okey, jeszcze nie znalazłem w tej komórce niczego, co by było zepsute. Z towaru jestem zadowolony. Zastanawiam się jeszcze nad zakupem trochę... cięższego sprzętu, mianowicie skutera... ale tu nie wiem czy kupować go przez internet czy w mieście...
Chyba kupię w mieście...
A ja sobie kupilem jakis miesiac temu laptopa.Jest bardzo szybki i niezawodny czasami tylko jak gram przez neta to sie zawiesi pojawiaja sie jakies czerwone znaczki i sie wylacza a tak ogolem to jestem zadowolony bo tamtem rupiec ktorego mialem poprzednio to nawet sapera nie chciał odpalic 
ja ostatnio kupiłam portfel skórzany z wyszywanym napisem BAD MOTHERFUCKER hehe taki sam jaki miał Julius w Pulp Fiction 
ja jedynie co kiedys kupiłam przez neta to drukarka
bo wiedziałam, ze to pewny zakup, no i zaoszczedziłam dosc sporo na tym.
ale generalnie jakos nie mam zaufania do tego typu transakcji ;]
nie ma mowy np. o kupowaniu ubran przez internet czy jakiego sprzetu elektronicznego...oj nie...ja musze go 'namacalnie' obejrzec w sklepie,zeby podjac decyzje o zakupie
bo wiedziałam, ze to pewny zakup, no i zaoszczedziłam dosc sporo na tym.
ale generalnie jakos nie mam zaufania do tego typu transakcji ;]
nie ma mowy np. o kupowaniu ubran przez internet czy jakiego sprzetu elektronicznego...oj nie...ja musze go 'namacalnie' obejrzec w sklepie,zeby podjac decyzje o zakupie
Przez internet zwykle kupuje książki i płyty i gry na konsole. Dużo łatwiej znaleźć tu niektóre rzeczy niż jeździć po antykwariatach i sklepach. No i bycie studentem polonistyki który musi kupić np. "Krąg pism mistycznych" Słowackiego w odpowiednim wydaniu zmusza mnie do korzystania z allegro, jeźdżenie po antykwariatach jest zbyt czasochłonne i wbrew pozorom mniej można znaleźć. Także bycie fanbojem Gamecube'a nie popycha mnie w stronę szukania gier w tradycyjnych sklepach 
Ostatnio kupiłem sobie GTA III na PS2 za 10 zł
Grosze, a zabawa jest niesamowita, wspomnienia czasów podstawówki i gimnazjum 
Ostatnio kupiłem sobie GTA III na PS2 za 10 zł
Ja kupuję czasami książki ostatnio kupiłem "Granica lodu" jak ktoś lubi książki przygodowe to polecam 
Opiekacz i pączkownicę. 
-
Krzysiu Wiasa
- Jack Sparrow
Toster i gofrownice