Josh Holloway boi się złodziei

Nowinki ze świata serialu.
powerr
Tyler Durden

Josh Holloway boi się złodziei

Post autor: powerr »

Aktor Josh Holloway do dziś nie może zapomnieć włamania, do jakiego doszło ponad 3 lata temu w jego domu na Hawajach.

Gwiazdor serialu i jego żona padli ofiarą serii włamań, jakie miały miejsce w całej dzielnicy jesienią 2005 roku. Bandyta odpowiedzialny za napady został schwytany i skazany na karę więzienia w czerwcu ubiegłego roku (2008), jednak Holloway ciągle pamięta horror, jaki przeżyła jego rodzina.

"Mam nadzieję, że już nigdy nie znajdziemy się w sytuacji, w której o czwartej nad ranem zostaniemy zaskoczeni nago we własnej sypialni przez uzbrojonego bandytę, który przyłoży mi do głowy pistolet. Zapisałem się na kurs walki dla agentów FBI i zainstalowałem w domu alarm, ale ciągle o tym myślę. Ten narkoman, który na nas napadł, obrabował w ciągu 2,5 tygodnia aż 22 osoby", wspomina aktor.

źródło:filmweb
Morgoth
Nosferatu

Re: Josh Holloway boi się złodziei

Post autor: Morgoth »

Ciekawe... takie rzeczy się dzieją aktorom na Hawajach... :D Wcale się nie dziwię że wciąż o tym myśli i nie chce do tego ponownie dopuścić... też bym nie chciał i robił co się da żeby do tego nie doszło. Jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić. Leżę sobie w łóżku i nagle do sypialni wchodzi facet z bronią... :roll: ci to mają przeżycia...^^
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”