tak sobie pomyślałam, może byśmy w tym temacie zamieszczali ikonki czy bannery, które znaleźliśmy w sieci a które szczególnie nam się spodobały i chcielibyśmy się tym podzielić z pozostałymi forumowiczami ? ponieważ na razie uczę się jak robić avatary itp więc na początku zamieszczę kilka, które mi się spodobały
na razie tyle może później sama się pobawię photoshopem
źródło: livejournal abc icons
Ostatnio zmieniony 2009-01-27, 19:23 przez Cate13, łącznie zmieniany 2 razy.
Zdecydowanie najlepszy jest niebieski Locke w okularach i z gitarą
Z Charliem... nic ciekawego
Ostatnie 3 prace z Claire są całkiem niezłe, szczególnie ostatnia
Czarno-biały Sawyer wymiata
Kate, Jack i Des niczego ciekawego nie mają
A z Lockiem jedyny dobry avatar jest ten niebieski o którym pisałem, jest na tyle dobry, że zastanawiam się czy się na niego nie przerzucić ale musiałbym zdobyć jeszcze dobraną kolorystycznie sygnaturę
fajny ten banner z Claire, podoba mi się też ta ruszająca się black&white z M. Foxem i dwie z Lockiem - z gitarą i w okularach (no i napis too cool ) i ta z zielonymi oczami co do Sawyer'a to trudno wybrać ale czarno biała jest super ;-) i całkiem niezła z napisem silent defeat
Morgoth, musisz mieć ikonkę i sygnę dobrane kolorystycznie? seriously? nawet ja bym na to nie wpadła
ciekawe te pracki, najbardziej podobaja mi sie z Sawyer'em oczywiscie^^ i z Kate, fajne kolorystycznie
aha i mam pytanie: czy też mogę wrzucic tu grafiki, ktore mam u siebie na dysku, bo jakis czas temu przekopalam gugle w poszukiwaniu czegos z Sawyer'em i zachomikowałam troche^^, ale w koncu nie wiem czy to temat na wrzucanie prac z neta czy autorski Cate, a nie chce komus wbijac w interes
spoko, wrzucaj właśnie z ta myślą stworzyłam ten temat na własne prace jest osobny temat a ja na razie sie tym nie zajmuję - może w przyszłości też mam pełno fajnych ikonek na kompie, ktore chetnie bym powrzucała jeszcze ale to juz nie dziś. A ikonki i bannery z Sawyer'em szczególnie są bardzo mile widziane
aha, no to spoko wrzuce teraz kilka, bo nie mam sily ładować wszystkich na imageshack^^
aaa i jesli chodzi o zródło to moge podac jedynie, ze pochodzą z livejournal.com, zabijcie mnie, ale nie potrafię teraz wskazać autorów, bo brałam je z wieeelu stron.
Ostatnio zmieniony 2009-01-04, 21:48 przez B..., łącznie zmieniany 4 razy.
bo nie widać ich twarzy ;-) ? mnie z Kate i Jackiem podoba się ten 2 od góry - lubię czarno białe i fajny napis no i Sawyer'em of course
wrzucam jeszcze kilka ikonek
źródło: livejournal.com
Ostatnio zmieniony 2009-02-03, 16:11 przez Cate13, łącznie zmieniany 4 razy.
super ta z Sawyer'em gdzie ją znalazłeś kurczę, że też wcześniej tego nigdzie nie wyłapałam xD zastanawiam się czy nie zmienić na ostatniego ava z James'em pt grrr piękne to jest ale na razie zostawię to co mam
zapraszam wszystkich do dodawania ikonek i bannerów
Kurczę, to Grr... niezły Tarzan xD ale ja mam z tego padaczkę
A tego cudnego Sawyera... nawet nie wiem gdzie znalazłem, ważne dla mnie że znalazłem Jakby ktoś się gdzieś natknął na arcydzieło pasujące do mojego avatara (kolorystycznie, stylem, o co będzie ciężko) byłbym baardzo wdzięczny
Znalazłem taką sobie sygnę z Żulem
I kilka różnorakich avatarów :
tiaaa xD
źródło: lostzagubienirpg.fora.pl
Ostatnio zmieniony 2009-01-27, 16:02 przez Morgoth, łącznie zmieniany 1 raz.
rzeczywiście takie sobie to z Juliet ;-) mogłeś się bardziej postarać ten z Sawyerem i napisem WTF już widziałam to obok z prawej tez ale reszty nie. Podoba mi się ta przedostatnia niezłe
a ja znalazłam jeszcze coś takiego animowane kawałki z obu odcinków i takie, które im nie wyszły albo zaczęli się wydurniać i śmiać jak głupki nie nadają się co prawda na sygnę ale są fajne
źródło: livejournal
Ostatnio zmieniony 2009-01-27, 19:38 przez Cate13, łącznie zmieniany 3 razy.
te 'ruchome' sygny są swietne szczegolnie z Hurley'em i Benem
avek Morgotha tez fajny, bardzo przyjemna kolorystyka.
i przedostatni Sawyer ze smutna minką tez xDDD
a tak btw. :
luknijcie na pkt 5 regulaminu forum. Warto tego dopilnować. Na forum PB swego czasu była o to wielka afera, a można się przed tym w bardzo prosty sposób ustrzec ;]
A tak, zaraz napiszę pod spodem
A narazie zamieszczam kilka ikonek z Benem dla Noska do wyboru i z Sawyer'em - B może coś sobie wybierzesz chyba że uparłaś się przy tym co ma Morgoth
i trochę z Juliet i Sawyer'em
źródło: livejournal.com abc icons
Ostatnio zmieniony 2009-02-03, 16:18 przez Cate13, łącznie zmieniany 4 razy.
nie ma za co, cała przyjemność po mojej stronie i tak szukałam sobie jakiegoś avka z Sawyer'em ta, którą wybrałaś chyba najbardziej mi się podoba no i ta pierwsza z tekstem what are you wearing