Kurs Faraday'a

Nasze teorie dotyczące wydarzeń mających miejsce na wyspie.
Morgoth
Nosferatu

Kurs Faraday'a

Post autor: Morgoth »

Jak myślicie co się dzieje gdy podróżuje się innym kursem niż ten, który podał Faraday?
Czy ma to wpływ na czas i przestrzeń? Mieliśmy 2 przypadki gdy z frachtowca na Wyspę dostawały się rzeczy które najprawdopodobniej nie leciały KURSEM - ciało lekarza i rakieta która służyła do badań, ciało przybyło wiele przed zdarzeniem, natomiast rakieta ponad pół godziny pod zdarzeniu. A może zmiana kursu ma wpływ podobny do widzianego w 4x05 - skoki w czasie ?
Rafaqio
Indiana Jones

Re: Kurs Faraday'a

Post autor: Rafaqio »

Jeżeli Ci chodzi o kurs 305 to słyszeliśmy o nim również w 2 sezonie. Ben powiedział Majkowi, żeby takim kursem płyną. Nie tylko 2 wypadki. A Minikowski? Toż on tez wybrał się na wyspę i zachorował. Desmond też zresztą ale znalazł w odpowiednim momencie swoją "stałą"
Serek
Indiana Jones

Post autor: Serek »

ja myślę że to właśnie chodzi o te skoki w czasie. Frank prawie zawsze mówił żeby nie wystawiać głowy ani innych kończyn;-) z helikoptera... gdy Des leciał podczas burzy Frank mógł trochę zboczyć z kursu i Des się przeniósł..
Menvalor
Tyler Durden

Post autor: Menvalor »

Podpisuje sie pod wypowiedzi wyzej.Zapewne jesli nie podrozuje sie kursem "305" to przenosimy sie w czasie (w przeszlosc /lub przyszlosc?).Innego wytlumaczenia jak narazie nie widze.
Morgoth
Nosferatu

Post autor: Morgoth »

z tymi przypadkami to chodzi mi o te które wiemy że wzięły się ze statku i dotarły na Wyspę w złym czasie, Minkovski nie dotarł do wyspy więc go nie liczyłem.
Menvalor pisze:Zapewne jesli nie podrozuje sie kursem "305" to przenosimy sie w czasie
Myślę tak samo ;)
Adamox11
Agent Smith

Post autor: Adamox11 »

Mysle ze jezeli nie leci sie kursem to natrafia sie na jakas bariera a ona przenosi w czasie :-P :-P to co wyzej
ODPOWIEDZ

Wróć do „Teorie”