Napiszcie
You can dance
You can dance
Jsk myślicie kto wygra 2 edycje macie swojego faworyta?
Napiszcie
Napiszcie
Re: You can dance
Ja mam Kryspina Hermańskiego
Tzn. nie jestem obiektywna, gdyż Kryspin tańczy w zespole baletowym Teatru Rozrywki, w którym baaardzo często goszczę 
Dlatego proszę Was, jeśli jeszcze nie macie faworyta, to głosujcie na Kryspina!!!!!!!
Dlatego proszę Was, jeśli jeszcze nie macie faworyta, to głosujcie na Kryspina!!!!!!!
Oj szkoda, że tak późno się tu zarejestrowałem, gdyż porozmawialibysmy sobie na temat YCD
ja osobiście najbardziej lubię Artura, ale uważam, że wygra Kryspin.
Ja stawiam na tego Elfa... jak mu tam było... taki fajny koleś z dość długimi włosami i dziwnym imieniem
podoba mi się jego styl^^
Wydaje mi się, że mówisz o Arturze który mi się najbardziej podoba ze wszystkich i to nie ze względu na to, że jest taki świetny w akrobatyceMorgoth pisze:Ja stawiam na tego Elfa... jak mu tam było... taki fajny koleś z dość długimi włosami i dziwnym imieniempodoba mi się jego styl^^
Ja również stawiam na Kryspina bo uwazam ze jest najleprzy i nadaje sie na ten program. Za Kasię nie przepadam a szczerze powiedziszy do Artura nic nie mam bo super tańczy ale jest chyba troche za stary na ten program.
Kate15 pisze:jest chyba troche za stary na ten program.
Skoro jest za stary to jakim cudem zmieścił się w przedziale wiekowym wymaganym do tego programu?
nie ten o którym ja mówiłem ma na imię chyba Giorgij czy jakoś tak, a przynajmniej tak na niego mówią 
no Gieorgij.
No niestety Artur wygrał...... Niezasłużenie - pokazywał się tylko w hip hopie, popie i się tylko akrobatyzował, a to co w ostatnim odcinku pokazał Kryspin to..... no REWELACJA!!! Ale ciesze się, że raczej nie opuści naszego teatru
No niestety Artur wygrał...... Niezasłużenie - pokazywał się tylko w hip hopie, popie i się tylko akrobatyzował, a to co w ostatnim odcinku pokazał Kryspin to..... no REWELACJA!!! Ale ciesze się, że raczej nie opuści naszego teatru
Według mnie Artur słusznie wygrał.
Mamy teraz takie czasy jakie mamy i nie tanczy sie juz tak powoli tylko tak jak on czyli hip - hop i tym podobne.
Mamy teraz takie czasy jakie mamy i nie tanczy sie juz tak powoli tylko tak jak on czyli hip - hop i tym podobne.
Rafaqio no wlasnie to dziwne, ze sie zmiescil. Z tego co pamietam, to brata Rafala "TITO" Kryli odrzucili wlasnie ze wzgledu na wiek, a mial lat 28 (!!) Artur ma 30, w Ameryce jakby nie bylo mieszka.... I jak pisalam wczesniej, nie pokazal, ze jest wszechstronnym tancerzem.
Jak myślicie, kto wygra 3 edycje? Coś czuję, że wygra Marcin ale osobiście wolałabym żeby wygrała Wiola, a co! Dajmy szansę kobietom
Tak w ogóle to kibicowałam mocno Adzie, szkoda, że odpadła.
Gabryś. :serduszka:
Tak, naprawdę chciałabym żeby to on wygrał. Nie biorę pod uwagi tego jak bosko wygląda ale jak pięknie tańczy. Mogłabym na niego patrzeć godzinami. Zasługuje na tą nagrodę.
Chociaż Wiola tez ma w sobie to coś. Niesamowicie się porusza. I to chyba ona ma największe szanse na wygraną.
Marcin - co do niego to mam mieszane uczucia. Lubię go.. choć mnie nie urzekł. Chyba, że swopją sympatyczną osobowością.
A jak odpadła Ada to się wzruszyłam.. tak jak każdyw tym programie. Łezka mi się w oku zakręciła jak pokazywali od początku.
No i już potwierdzone, że bedzie 4 edycja..
Tak, naprawdę chciałabym żeby to on wygrał. Nie biorę pod uwagi tego jak bosko wygląda ale jak pięknie tańczy. Mogłabym na niego patrzeć godzinami. Zasługuje na tą nagrodę.
Chociaż Wiola tez ma w sobie to coś. Niesamowicie się porusza. I to chyba ona ma największe szanse na wygraną.
Marcin - co do niego to mam mieszane uczucia. Lubię go.. choć mnie nie urzekł. Chyba, że swopją sympatyczną osobowością.
A jak odpadła Ada to się wzruszyłam.. tak jak każdyw tym programie. Łezka mi się w oku zakręciła jak pokazywali od początku.
No i już potwierdzone, że bedzie 4 edycja..
W ogóle ten taniec ostatnio się stał bardzo popularny
ale zazdroszczę trochę tym ludziom, że mają taką pasję i robią wszystko by spełnić marzenia, super
ja to zazwyczaj mam taki słomiany zapał