chyba juz wszyscy widzieli słowa
God loves you and he loves Jacob ukryte pomiędzy klatkami filmu
ja znalazłam cos jeszcze mniej więcej w jednej trzecuej tego filmu tak samo ukryte jest zdjęcie jakiegos budunku
i co wy na to?
Właśnie, i ten ostatni napis "ale w rzeczywistości" - jak myślicie, to przypadek że film akurat wtedy przestał być odtwarzany? Założe się, że to coś ważnego i dlatego twórcy nie zdradzili nam tego odrazu. Jak myślicie, o co może chodzić?Witam. Nazywam się dr Edward Halliwax.
Oto film instruktażowy dla stacji nr 6 inicjatywy Dharma
Jak zapewne zauważyliście stacja nr 6, Orchidea, nie jest stacją badań botanicznych.
Niezwykłe właściwości tej wyspy wytworzyły swego rodzaju efekt Casimira, umożliwiając Dharmie przeprowadzenie wyjątkowych eksperymentów dotyczących czasu i przestrzeni.
To jest 'skarbiec'. Zbudowany został tuż obok skupiska
negatywnie naładowanej egzotycznej materii.
Należy bardzo uważać, aby nie pozostawić w środku materiałów nieorganicznych.
Elektromagnetyczna energia wyspy jest wysoce zmienna i nieprzewidywalna.
Dla własnego bezpieczeństwa i bezpieczeństwa współpracowników nie wolno umieszczać w skarbcu metalowych przedmiotów.
W ramach demonstracji podejmiemy próbę
przesunięcia obiektu o 100 milisekund do przodu w czterowymiarowej przestrzeni.
Na ułamek sekundy zwierzę zniknie z naszych oczu,
ale w rzeczywistości...
Kto tak napisał? Wiem że tam było mówione że,artemis pisze:Nie no, ale on napisał "króliczek na ułamek sekundy zniknie"
Więc mowa o przenoszeniu w czasie jak na mój gustW pierwszej prezentacji przeniesiemy obiekt testowy o 1000 milisekund w przód w 4-wymiarowej przestrzeni.