[center]
[/center]Michael na statku
Czyżby to było rozwiązanie zagadki kto jest człowiekiem Bena
wg. Mnie TAK
Co wy o tym sądzicie
[/center]
Niewiem co jest grane ale u mnie to zdjęcie jest widocznemikobro pisze:ej cos nie widac tego zdjęcia![]()
![]()
Też mnie to zastanawia, ale wg. mnie powinna być pozytywnaLady S. pisze:Zastanawia mnie, jaka będzie reakcja Sayida i Desa na michaela....Pozytywna, czy negatywna??
Bardzo możliwe. Wydaje mi się, że o Michaelu dowiemy się czegoś więcej z odcinka 04x08 - Meet Kevin Johnson, ba - może to sam Michael tylko zmienił nazwisko, żeby ci ze statku go nie przejrzeli?mikobro pisze:a pozatym nie ma nic muwione o walcie pewnie majk zostawił go ameryce u kogoś znajomego aby mógł juz zyc spokojnie
A ja już nawet gdzieś czytałam, że Jacob może być alter ego BenaLady S. pisze:Że labo Ben się sklonował, albo podróżoje w czasie...skoro podobno wyspa jest innym wymiarem, to czemu nie...
No nie wiem nie wiem... zakręciłam się już w tym wszystkimLady S. pisze:Hugo przecież widzi dwie osoby w chatce- Jacoba, i Christiana, więc,,,to raczej niemożliwe.
To napewno- w końcu ma przestrzeloną czaszke...może jest ...właśnie, może jest jakoś powiązany z Cerberusem?Nadare pisze:że Jacob jest martwy
Całkiem prawdopodobne... Cerbek i Jacob to jedno i to samo..mikobro pisze:Jak wiemy cerbek moze przyjmowac wygląd róznych postaci, moze własnie przemienia sie w człowieka czyli w Jacoba aby dawac rozkazy benowi moze to on cieągle przemienia sie w WAlta w terapeutke Juliet w ojca jacka w konia Kate itp.
Moze to on własnie rządzi wyspą...