piosenkarki-aktorki?

Te, które zapadają w pamięć dzięki niezwykłemu talentowi oraz te, które większość zawdzięczają urodzie.
dziurawiec
Forrest Gump

piosenkarki-aktorki?

Post autor: dziurawiec »

Kojarzycie jakies piosenkarki ktore probowaly swoich sil w tym drugim fachu? Mnie przychodzi na mysl Madonna, Kate Hudson ostanio i Kayah. Kayah gra w nowej komedii „Piksele”, ktora wchodzi do kin pod koniec miesiaca (wiecej fajnych info o filmie na fanpage'u, kory jest na facebooku). Zapowiada sie fajnie, ciekawa jestem jak Kayah sie sprawdzi.

A Wy co sadzicie? Przychodza Wam do glowy jakies inne piosenkarki-aktorki?
pattyo
Forrest Gump

Re: piosenkarki-aktorki?

Post autor: pattyo »

jennifer lopez moze? tez grala w kilku filmach, ale bardziej jest piosenkatka niz aktorka. :)

o, ten film calkiem fajnie wyglada, niezle sie zapowiada, dobrze, ze juz dzisiaj premiera, to bedzie mozna sie wybrac do kin :) obsada, pomysl na film... to polaczenie jakie jest w tej komedii nie moglo zle wyjsc :)
a fanpage jest swietny, sa tam nawet konkursy, wow!
pikafka
Forrest Gump

Post autor: pikafka »

widzialam te "Piksele" :))
Kayah sie sprawdzila calkiem niezle jako aktorka, bardzo mi sie podobala jej rola, w ogole caly film mi sie niesamowicie podobal :) swietny pomysl i realizacja, warto wybrac sie do kina.
duzo info o filmie i filmikow jest tez na fanpage filmu na facebooku, polecam zajrze, bo to swietna strona :)
69Magdalena69
Forrest Gump

Post autor: 69Magdalena69 »

Miley Cyrus, Emma Roberts, Jojo a tak to już nie pamiętam ;)
amelia123
Indiana Jones

Post autor: amelia123 »

nie podoba mi się takie połączenie piosenkarki z aktorką,lepiej robić jedno,a porządnie.
zerrikanka
Forrest Gump

Post autor: zerrikanka »

amelia123 pisze:nie podoba mi się takie połączenie piosenkarki z aktorką,lepiej robić jedno,a porządnie.
Na studiach aktorskich są egzaminy ze śpiewu, więc aktorka powinna być uzdolniona wokalnie.
Krzysiu Wiasa
Jack Sparrow

Post autor: Krzysiu Wiasa »

A znacie jakies.zagraniczne piosenkarki i aktorki bo.ja chyba widzialem w filmie dawno.temu Beyonce
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktorki”