Kojarzycie jakies piosenkarki ktore probowaly swoich sil w tym drugim fachu? Mnie przychodzi na mysl Madonna, Kate Hudson ostanio i Kayah. Kayah gra w nowej komedii „Piksele”, ktora wchodzi do kin pod koniec miesiaca (wiecej fajnych info o filmie na fanpage'u, kory jest na facebooku). Zapowiada sie fajnie, ciekawa jestem jak Kayah sie sprawdzi.
A Wy co sadzicie? Przychodza Wam do glowy jakies inne piosenkarki-aktorki?
piosenkarki-aktorki?
Re: piosenkarki-aktorki?
jennifer lopez moze? tez grala w kilku filmach, ale bardziej jest piosenkatka niz aktorka. 
o, ten film calkiem fajnie wyglada, niezle sie zapowiada, dobrze, ze juz dzisiaj premiera, to bedzie mozna sie wybrac do kin
obsada, pomysl na film... to polaczenie jakie jest w tej komedii nie moglo zle wyjsc 
a fanpage jest swietny, sa tam nawet konkursy, wow!
o, ten film calkiem fajnie wyglada, niezle sie zapowiada, dobrze, ze juz dzisiaj premiera, to bedzie mozna sie wybrac do kin
a fanpage jest swietny, sa tam nawet konkursy, wow!
widzialam te "Piksele" 
Kayah sie sprawdzila calkiem niezle jako aktorka, bardzo mi sie podobala jej rola, w ogole caly film mi sie niesamowicie podobal
swietny pomysl i realizacja, warto wybrac sie do kina.
duzo info o filmie i filmikow jest tez na fanpage filmu na facebooku, polecam zajrze, bo to swietna strona
Kayah sie sprawdzila calkiem niezle jako aktorka, bardzo mi sie podobala jej rola, w ogole caly film mi sie niesamowicie podobal
duzo info o filmie i filmikow jest tez na fanpage filmu na facebooku, polecam zajrze, bo to swietna strona
-
69Magdalena69
- Forrest Gump
Miley Cyrus, Emma Roberts, Jojo a tak to już nie pamiętam 
nie podoba mi się takie połączenie piosenkarki z aktorką,lepiej robić jedno,a porządnie.
-
zerrikanka
- Forrest Gump
Na studiach aktorskich są egzaminy ze śpiewu, więc aktorka powinna być uzdolniona wokalnie.amelia123 pisze:nie podoba mi się takie połączenie piosenkarki z aktorką,lepiej robić jedno,a porządnie.
-
Krzysiu Wiasa
- Jack Sparrow
A znacie jakies.zagraniczne piosenkarki i aktorki bo.ja chyba widzialem w filmie dawno.temu Beyonce