Na początek o tym, że ściąganie filmów wcale nie należy do najłatwiejszych czynności...
[Nie 2:15] Maszka111: hej
[Nie 2:15] Maszka111: mozecie mi podpowiedziec jak sie fimy sciaga??;p
[Pon 20:46] Rubenos: Najpierw wkładasz całkiem spokojnym, stoickim wręcz ruchem śrubokręt w gniastko i czekasz na "impuls", który przyniesie ci objawienie, choć ukazuje się ono tylko "wypranym". W razie przetrwania testu, postaraj się potem poprawić fryzurę.
[Pon 20:46] Rubenos: W razie ewentualnych problemów i zażaleń proszę dzwonić na wydział elektryki.
[Pon 23:21] Azgaroth: Filmy ściągamy przez internet, prowadzi to do konkluzji, że najpierw trzeba znaleźć internet. Mapa do internetu jest schowana i też trzeba znaleźć, ale uważaj mapy strzeże smok!!!
[Pon 23:25] Rubenos: A sam internet trzeba wykopać... Więc szpadel w ruch!
[Pon 23:26] Rubenos: O ile SMOK nie zrobi sobie z ciebie przekąski...
[Pon 23:27] Azgaroth: z tym kopaniem to też problem, bo nie wiem gdzie jest szpadel...
[Pon 23:29] Rubenos: Słyszałem, że jakiś książę go ma. Ale to pono szpetota i pedał na dodatek.
[Pon 23:30] Azgaroth: Łe jak pedał to nie, to ja się nie zadaje. Chyba nie da się ściągać filmów
[Wto 16:14] ble: Ależ panowie! Po pierwsze nie tak dosadnie ;p Po drugie znalazłam drobne przeoczenie... Ponieważ osobą pytającą była dziewczyna, więc problem pedała przestaje istnieć, a nawet może być bardzo pomocny ;p
[Wto 17:22] yrek: chcesz sciagnac musisz miec internet. Nie masz internetu ? To sobie go sciagnij ... :]