Wszystko, co się nam nie podoba u płci przeciwnej

Luźne rozmowy na tematy, które nie pasują do żadnego innego działu.
Awatar użytkownika
KhAn
Tyler Durden

Re: Wszystko, co się nam nie podoba u płci przeciwnej

Post autor: KhAn »

Wracając do offtopa bo widzę, że odbiegliście od tematu :-P nie podoba mi się jak kobieta pali i dużo przeklina :-/
Awatar użytkownika
Dusqmad
Administrator

Post autor: Dusqmad »

KhAn pisze:Wracając do offtopa bo widzę, że odbiegliście od tematu :-P
Nielogiczne.

Mi tam fajki nie przeszkadzają, gorzej jak pije. Ale z przeklinaniem masz rację. U faceta nie zwracam na to uwagi, ale jak kobieta powie 'kurwa' czy coś w tym stylu to strasznie mnie to razi.
KeniG
Indiana Jones

Post autor: KeniG »

A mnie wkurza że wiele dziewczyn szuka "księcia z bajki" mimo iż same "księżniczkami" nawet w drobnym stopniu nie są :)
Awatar użytkownika
KhAn
Tyler Durden

Wiem Dusqmad, że moja stylistyka leży ale staram się z nią jakoś walczyć ;-) a co do tych księżniczek to niestety ale KeniG masz rację :-/ oooo i wkurza mnie jeszcze to jak idzie jakaś dziewczyna i udaje taką paniusie, że aż się żygać chce :-/ :lol: ale cóż taka już jest płeć piękna i trzeba niektóre rzeczy zaakceptować (ale tylko niektóre).
Awatar użytkownika
Ovë
Indiana Jones

Post autor: Ovë »

Ja nienawidzę typowych suczek, czyli solara, 100 kg tapety na ryju i pazurki jakby ich używały do kopania w ziemi. W mnie w szkole tego towaru pod dostatkiem, można by na eksport dać.
Awatar użytkownika
KhAn
Tyler Durden

Hehehehe :-D To co Ove zaczynamy jakiś interesik kręcić? ;-) :-P Zbijemy na tym fortune :-D :-P
blue berry
Tyler Durden

Post autor: blue berry »

Hihi... Więc tak :) Nie lubię kiedy chłopak zgrywa jakiegoś super macho i w ogóle popisuje się nie wiadomo czym (w większości głupotą). Nie znoszę, kiedy facet przeklina w mojej obecności. Uważam to za brak szacunku w stosunku do mnie. Wybaczam tylko, kiedy mogą ponieść nerwy. Jak już jakiś musi przeklinać to w gronie kolegów, a nie przy dziewczynie. To chyba dwie największe rzeczy, które mnie u facetów rażą... Na szczęście nie wszyscy tacy są :)
Awatar użytkownika
Ovë
Indiana Jones

KhAn pisze:To co Ove zaczynamy jakiś interesik kręcić? Zbijemy na tym fortune
Jasne, tylko kto by takie kupił? Chociaż desperatów nie brakuje.
blue berry pisze:Na szczęście nie wszyscy tacy są
Ja np. w ogóle nie przeklinam, jak raz na rok mi się zdarzy to święto lasu mam. Uważam, że cywilizowani ludzie mogą znaleźć w języku polski tyle słów zastępczych, że tych na 'k' i 'ch' nie potrzebują.
Awatar użytkownika
KhAn
Tyler Durden

Nie martw się kupcy napewno się znajdą. Polki są atrakcyjne a za granicą je wezmą :-P Nie no żartuje teraz bo zaraz to mnie tak zjadą dziewczyny na tym forum ze szok :-D :-P
blue berry
Tyler Durden

KhAn może raczej nie zjadą :) Wiesz my też oceniamy siebie nawzajem i uwierz mi, kiedy widzę jakąś dziewczynę, która ma na twarzy dwa kilo tapety, w zimę wygląda jakby spędziła miesiąc na Hawajach i w ogóle jest taka "ą, ę" to aż mnie skręca w żołądku. Normalnie nie cierpię takich lasek... A jeszcze najczęściej sobie takie myślą, kim to one nie są i traktują cały świat, jakby dla nich został stworzony!!

Ove i chwała Ci za to!! Ja też już nie mam problemów z przeklinaniem, bo skoro od innych wymagam, żeby w mojej obecności nie używali takich słów, to sama też się tego pozbyłam. Teraz to już tylko kiedy szczególnie się zdenerwuje zdarza mi się użyć jakiegoś niecenzuralnego słowa.
Rubenos
Darth Vader

Post autor: Rubenos »

U mnie w klasie też jest taki "egzemplarz". Na szczęście tylko jeden. Doprawdy moja znajomość z nią ogranicza się do paru zdań na tydzień. :D Nie mam z nią o czym gadać. Powiedzcie mi, czy z takim typem dziewczyn wiąże się również bezguście chociażby pod względem ubioru? Bo ostatnimi czasy z kumplami mamy z niej niezłą polewkę, gdy przychodzi chociażby w baletkach-"tygryskach", czy kompletnie nie dobranym kolorystycznie ubraniu. Te kawały o blondynkach jednak mają w sobie trochę prawdy. ;)
blue berry
Tyler Durden

Rubenos to jeszcze nic! Ja chodziłam do Gimnazjum z dzieczyną, która farbowała sobie włosy na blond, chodziła w krótkich miniówkach, topach, które miały wielki dekolt i pokazywały cały brzuch. Ostatnio miałam polew, bo spotkałam tą laskę i miała na sobie kozaczki w panterke na obcasie, jakąś różową kurteczkę z futerkiem, kilo tapety. No, porażka! A najgorsze jest to, że ona urodą nie grzeszy, a wydaje jej się, że jest najpiękniejsza na świecie! Swoją drogą zamieniłam z nią pare razy kilka zdań, ale dłuższej rozmowy sobie z nią nie wyobrażam. Bo niby o czym??
Rubenos
Darth Vader

Post autor: Rubenos »

Słowo "pustak" nabiera nowego znaczenia. :lol:
ble
Tyler Durden

Post autor: ble »

Chyba w każdej klasie, czy też otoczeniu jest taka dziewczyna. U mnie również. Ale przynajmniej jest trochę śmiechu w tej szarej rzeczywistości :-D a najbardziej, kiedy na lekcji wychowawczej się wypiera, że ona przecież w ogóle się nie maluje... wcale...
KeniG
Indiana Jones

E tam takie dziewczyny są bardzo pożyteczne czasem się przydają ;) Spełniaja ważna funkcje społeczną i jak im bardziej puste tym lepiej ;)

Kiedyś tak jedna "tapeta" się do mnie przytuliła miałem taki granatowy sweter na sobie po tym przytuleniu został mi na nim ślad pigmentu :lol:
Awatar użytkownika
Issa
Tyler Durden

Post autor: Issa »

Hehe, współczucia, KeniG.

U mnie w klasie oczywiście też jest taka panienka, a jakże. Od samego początku jej przygody z malowaniem była polewka. Nauczyciele zwracali jej uwagę, że ma źle rozprowadzony puder (pomarańczowe paski), chłopaki śmiali się potajemnie z owego koloru. Po jakimś czasie zmieniła kolorek, ale nadal nie miała wprawy w rozprowadzaniu. Teraz już lepiej jej idzie.
Awatar użytkownika
Aquariia
Agent Smith

Post autor: Aquariia »

Na szczęście u mnie nie ma takich panieniek, ale oczywiście w gim. spotkałam się z takim czymś. Wygląd tych dziewczyn to nic spróbuj z taką chwile porozmawiać.
Widzę, że temat zmnienił się na "co nam nie podoba się u dziewczyn". :-P
Awatar użytkownika
KhAn
Tyler Durden

Ja tak źle w klasie nie mam, żeby mi małpy chodziły, które mają kilo tapety na twarzy :-) za to w klasie mam inne wrażenia i widoki :-P a mianowicie chodzi o panienki, którym widać stringi i to czasami na pół dupy :-P wiecie nie mówie, żeby mi to przeszkadzało bo w niektorych przypadkach to aż miło nacieszyć oka (i nie żebym był jakiś erotoman) :-P :-P ale w niektórych przpadkach to aż człowieka na wymioty zbiera i lepiej jakby nie widział tych stringów :-) :-)
KeniG
Indiana Jones

Szkoda że już nie chodze do LO jak wprowadzą mundurki będzie można sobie popatrzeć na licealistki w mundurkach :D spodniczki biale bluzeczki itp :mrgreen: - Wiem teraz jakaś dziewczyna napisze że jestem męska szowinistyczna swinia która tylko o jednym myśli :)
Awatar użytkownika
Ovë
Indiana Jones

KeniG pisze:spodniczki biale bluzeczki itp - Wiem teraz jakaś dziewczyna napisze że jestem męska szowinistyczna swinia która tylko o jednym myśli
To jest nas dwóch:D:D Też to lubię:D:D
Ocky
Indiana Jones

Post autor: Ocky »

KeniG, no wybacz, raczej bym sie zaczela o Ciebie martwic, gdybys nie mial takich skojarzen, bo to jest calkiem naturalne i normalne, tyle,ze ludzie sa zaklamani i tego nie chca przyznac,a jesli juz to dla picu.Zreszta o wiele bardziej nieszczere sa wlasne kobiety
Mela0607
Agent Smith

Post autor: Mela0607 »

Hmm... nie podoba się to iż są zadufani w sobie, chcą jak najbardziej zaimponować dziewczynie, popisuję się przed nią... tylko tyle, ale przyznam, ze z chłopakami lepiej się dogaduję niz z dziewczynami, przynajmniej im można zaufać i prawie wszystko powiedzieć, a nie wygadają, nie to co było z dziewczynami w gimn., ale na szczęście to minęło i dzięki średniej szkole, gdzie jest większość chłopaków czuję się o wiele lepiej niz to by było na odwrót...
Awatar użytkownika
BlackDog
Tyler Durden

Post autor: BlackDog »

Jak już Ove zauważył u nas w szkole dziewczyn, które chyba chcą upodobnić się do Barbi jest pod dostatkiem. Jednak to nie wygląd jest w nich najgorszy, ale sposób wypowiadania się, ich zachowanie. Czasami mam wrażenie, iż nie znajduję się w LO, a w podstawówce. Przeklinanie u dziewczyn to rzecz, która mnie przeraża - osobiście znam tylko JEDNĄ osobę płci piękniejszej, która w ogóle nie przeklina. Ja sam też tego nie czynię, bo i po co? Raz, ze brzydko brzmi, a dwa otoczenie dziwnie na Ciebie patrzy.

Poza tym u kobiet nie podoba mi się zdecydowanie to robienie z siebie jakichś bóstw. Ja przepraszam bardzo, ale guru to tylko i wyłącznie ja jestem ;) To by było na tyle, wychodzi na to, ze lubię jedynie kilka dziewczyn, a reszta mogłaby dla mnie nie istnieć.
Awatar użytkownika
Gabriel
Indiana Jones

Post autor: Gabriel »

Co do przeklinania to przesadzacie moi drodzy :P ja lubie sobie raz na jakis cza siarczyście przeklnąć, oczywiście zawsze owe przeklniecie jest silnie uargumentowane. Nie trawię przeklinania, które jest przecinkiem w zdaniu zarówno u kobiet jak i u mężczyzn. Jednak małe K****mać albo inne jasnach***** nikomu jeszcze nie zaszkodziło. Przy czym zaznaczam, zawsze owe przeklniecie czemuś służy: podkreśleniu dramatyzmu wypowiedzi, podkoloryzowanie, tzw. wychamieniu się.
Owe lolitki o których mówicie ani mnie ziębią ani parzą, współczuję im głupoty i tego, ze siebie nie szanują i na tym koniec. I moze wsadzę kij do mrowiska, ale jestem w 200% za mundurkami w szkole. Uważam, ze to świetna sprawa, mundurki podkreślają to kim jesteśmy, powinniśmy być dumni z tego, ze się kształcimy, że nie olewamy życia, a i poprzez wprowadzenie owych zmieni się podejście do życia wielu osób. Nie bedzie podziału na biednych, obdartych i bogatych, a nawet "suczki". O polowe problemów szkolnych mniej co pozwoli zwrócić uwagę na to co jest naprawdę ważne, na ludzi i wreszcie naukę. Sama gdybym w tym roku nie zdawała matury z dumą nosiłabym mundurek nawet jeśli miałoby to oznaczać porzucenie glanów i założenie plisowanej spódniczki do kolan. no i panowie będę nosić piękne wdzianka, koniec z kapturami, spodniami w kroczu do kostek itd. ;)
Wracając jednak do tematu 8-) Co nie podoba mi się u mężczyzn? Oczywiście nie uogólniam... Nie podoba mi sie jak takowy delikwent nie szanuje prawa do własnego zdania swojej kobiety.
Awatar użytkownika
Guskas
Terminator

Post autor: Guskas »

Jak dla mnie najbardziej rzuca się w oczy nietakt niektórych mężczyzn, strasznie mnie to denerwuje. Nie lubię szpanerów i gości łapiących puste dziewczyny na płytkie teksty. Lalusi też nie trwię, ale czasami mężczyźni przeginają ze swoim "męstwem". A już całkiem mnie denerwuje, jezeli mężczyzna otrwarcie wywyższa się przed kobietom...
ODPOWIEDZ