Rola muzyki w naszym życiu
Re: Rola muzyki w naszym życiu
Aha, a ja się narazie głównie w ogóle nie maluje, chyba że korektorem pod oczy jak od braku snu mi się sińce robią
, makijaz zbedny!
Trochę odbiegliscie od tematu to ja znów zacznę 
Muzyki słucham cały czas na okrągło, przynajmniej się staram jak mam właczonego kompa zawsze tam jakaś płytka leci z moimi ulubieńcami. Kocham tańczyć, a muzyka mi w tym jak najbardziej pomaga
Bo przecież jak można tańczyć bez jakiegokolwiek rytmu, bynajmniej ja tak nie potrafię
Jak mam tzw. doła to sobie włączam powolne utworki by odreagować i zastanowic się nad moimi problemami, kompleksami i innymi głupotami... Zaś gdy mam rewelacyjny humorek to również muzyka musi być, ale wtedy właczam coś szybkiego, dynamicznego bym tylko mogła poskakać i poszaleć
Film stawiam na pierwszym miejscu, ale zaraz za nim jest Muzyka, Imprezy i doskonałe Tworzystwo... Ogólnie wydaje mi się, ze jednak jestem uzależniona od muzy, bo kocham ją, a to też może być choroba 
Muzyki słucham cały czas na okrągło, przynajmniej się staram jak mam właczonego kompa zawsze tam jakaś płytka leci z moimi ulubieńcami. Kocham tańczyć, a muzyka mi w tym jak najbardziej pomaga
Ja osobiście nie umiem przezyc jednego dnia bez muzyki, to jest uzaleznienie 
Troche mi to przeszkadza, bo kiedy jestem cały dzień zajęta, yo potem jak np. odrabiam lekcje, to koniecznie musze cos posłuchac i juz nie skupiam sie na tym, co robię ;/
Troche mi to przeszkadza, bo kiedy jestem cały dzień zajęta, yo potem jak np. odrabiam lekcje, to koniecznie musze cos posłuchac i juz nie skupiam sie na tym, co robię ;/
Ja mam dokładnie tak samo. Musze czegoś słuchać jak się uczę, a jednocześnie co 5 min. wsłucham się w muzykę i przestaje się koncentrować nad nauką. A że niestety czasami trzeba się coś jednak pouczyć to staram się właczać muzykę bez słów czyli filmową albo klasyczne kiedy się uczę.Chistine pisze:potem jak np. odrabiam lekcje, to koniecznie musze cos posłuchac i juz nie skupiam sie na tym, co robię ;/