Rola muzyki w naszym życiu

Jazz, rock, metal, blues, pop, techno etc.
Awatar użytkownika
Guskas
Terminator

Re: Rola muzyki w naszym życiu

Post autor: Guskas »

Aha, a ja się narazie głównie w ogóle nie maluje, chyba że korektorem pod oczy jak od braku snu mi się sińce robią :P, makijaz zbedny!
Mela0607
Agent Smith

Post autor: Mela0607 »

Trochę odbiegliscie od tematu to ja znów zacznę :P
Muzyki słucham cały czas na okrągło, przynajmniej się staram jak mam właczonego kompa zawsze tam jakaś płytka leci z moimi ulubieńcami. Kocham tańczyć, a muzyka mi w tym jak najbardziej pomaga :) Bo przecież jak można tańczyć bez jakiegokolwiek rytmu, bynajmniej ja tak nie potrafię ;) Jak mam tzw. doła to sobie włączam powolne utworki by odreagować i zastanowic się nad moimi problemami, kompleksami i innymi głupotami... Zaś gdy mam rewelacyjny humorek to również muzyka musi być, ale wtedy właczam coś szybkiego, dynamicznego bym tylko mogła poskakać i poszaleć :P Film stawiam na pierwszym miejscu, ale zaraz za nim jest Muzyka, Imprezy i doskonałe Tworzystwo... Ogólnie wydaje mi się, ze jednak jestem uzależniona od muzy, bo kocham ją, a to też może być choroba :P
Christine
Mad Max

Post autor: Christine »

Ja osobiście nie umiem przezyc jednego dnia bez muzyki, to jest uzaleznienie :(
Troche mi to przeszkadza, bo kiedy jestem cały dzień zajęta, yo potem jak np. odrabiam lekcje, to koniecznie musze cos posłuchac i juz nie skupiam sie na tym, co robię ;/
Awatar użytkownika
Aquariia
Agent Smith

Post autor: Aquariia »

Chistine pisze:potem jak np. odrabiam lekcje, to koniecznie musze cos posłuchac i juz nie skupiam sie na tym, co robię ;/
Ja mam dokładnie tak samo. Musze czegoś słuchać jak się uczę, a jednocześnie co 5 min. wsłucham się w muzykę i przestaje się koncentrować nad nauką. A że niestety czasami trzeba się coś jednak pouczyć to staram się właczać muzykę bez słów czyli filmową albo klasyczne kiedy się uczę.
ODPOWIEDZ