Filmy DVD w gazetach
Re: Filmy DVD w gazetach
"Wszyscy jesteśmy Chrystusami" Viva - 7.99 zl
"Tajny Agent" na podstawie powieści Josepha Conrada, z gwiazdorską obsadą i z przepiękną muzyką Philipa Glassa, od dziś dostępne w magazynie FILM.
- MGaździcki
- Agent Smith
W piątek z Dziennikiem PEŚ nowa wersja Lolity z Jeremy'm Ironsem zamiast Jamesa Masona-cena ok. 6 PLN. Z kolei wraz z GW Cotton Club-cena także około 6-7 PLN.
Od 3 października w kioskach do kupienia nowy numer magazynu FILM a w nim "Rozmowa" Coppoli.
W najbliższy piątek:
Gazeta Wyborcza - Skazania na Shawshank 6,99 zł
Rzeczpospolita - Dogville - 15,99 zł
Opis całej kolekcji z Rzeczpospolitej na http://www.rzeczpospolita.pl/cinema/
W najbliższy piątek:
Gazeta Wyborcza - Skazania na Shawshank 6,99 zł
Rzeczpospolita - Dogville - 15,99 zł
Opis całej kolekcji z Rzeczpospolitej na http://www.rzeczpospolita.pl/cinema/
Ale po co wklepywać kolejne tytuły, skoro wszystko jest w jednym miejscu:
http://www.dodatkidogazet.pl ?
http://www.dodatkidogazet.pl ?
Żebyś miła się oco przyczepiać ;] a tak na poważnie to po to, że wrzucamy tutaj tylko te filmy, które ktoś poleca godne uwagi, godne zobaczenia. A na tej stronce masz wszystko w jedną kupę zebraną i skąd mogę wiedzieć, że jak kupie dany film to nie bedzie szajsem?

Jutrzejszy "Przekrój" z Verą Drake ...
Sorry, ale to nie argumentKhAn pisze:wrzucamy tutaj tylko te filmy, które ktoś poleca godne uwagi, godne zobaczenia. A na tej stronce masz wszystko w jedną kupę zebraną i skąd mogę wiedzieć, że jak kupie dany film to nie bedzie szajsem?
Po drugie, skąd masz pewność, że wypisane tutaj filmy są godne uwagi, a nie okażą się szajsem?
Gusta są rózne. I fakt, czasem lubie sie czepiać
Ale kto powiedział, że to co ktoś podał muszę odrazu wybrać?? Zostaje mi polecony tytuł przez użytkownika ja go sprawdzam czy takowy film mnie interesuje i wtedy sprawdzam i mniej roboty i wogóle duża szansa, że trafię na genialny film 
Od jutra w Dzienniku rusza seria filmów Quentina Tarantino. Na pewno każdy słyszał jego nazwisko, ale filmografie wymienić będzie pewnie niektórym ciężko, więc w ramach odrabiania zaległości jutro gnajcie do kiosku... Na pierwszy ogień: Sin City (ciekawe co na to Rodriguez?), a za tydzien Jackie Brown. Myślę że można się jeszcze spodziewać Kill Billów, Pulp Fiction, może Reservoir Dogs...
- MGaździcki
- Agent Smith
Też liczę na RD, ale to chyba niestety płonne nadzieje...
Z GW dziś (piątek) "Osaczony", za tydzień "Piąty element".
No i wreszcie wyszła "EKstradycja" na DVD-od poniedziałkku z NAJ!Krzyżówki kolejne 3 odcinki.
Z GW dziś (piątek) "Osaczony", za tydzień "Piąty element".
No i wreszcie wyszła "EKstradycja" na DVD-od poniedziałkku z NAJ!Krzyżówki kolejne 3 odcinki.
Eee ale czy warto kupować tego szmatławca dla płytki wsadzonej w jakiś dziadoski kartonik będący tylko skazą na połce? 
- MGaździcki
- Agent Smith
Nie w dziadowski kartonik, ale w duże, plastikowe opakowanie 
A niech będzie to najgorszy, postrzępiony dziadowski kartonik, ważna jest zawartość czyli oryginalna płyta z filmem... A za 5-10pln trudno wymagać więcej. Zawsze można za to samo zapłacić 50 pln jeśli ktoś ma ochotę, ja nie mam....
- RottenFace
- Jack Sparrow
Cztery pokoje - Wyborcza 16.11
- MGaździcki
- Agent Smith
Drobna poprawka-Dziennik Polska Europa Świat
W GW, będzie "Tańczący z wilkami" Costnera
W GW, będzie "Tańczący z wilkami" Costnera
- RottenFace
- Jack Sparrow
sorry, no tak, zapomnialam co kupuje 
- MGaździcki
- Agent Smith
11.01- GW- Ucieczka z Nowego Jorku
11.01-Dziennik PEŚ-Komora
Poza tym do najnowszego wydania Filmu dołączona jest Śmierć i dziewczyna Polańskiego. Czy mi się wydaje, czy Film planuje zrobić niejako kolekcję Romana (niedawno była Tess)?
11.01-Dziennik PEŚ-Komora
Poza tym do najnowszego wydania Filmu dołączona jest Śmierć i dziewczyna Polańskiego. Czy mi się wydaje, czy Film planuje zrobić niejako kolekcję Romana (niedawno była Tess)?
Człowiek z Blizną w "Przekroju" od 24 stycznia
Od dzisiaj w TV Okey Drużyna A, co tydzień po dwa odcinki 
Hasło: Ryba marzy o voucherze u kolejarzy
ktoś dobrze to obmyślił,dodając płytkę do gazety.Ceny są przystępne,jest taniej niż kupno biletu do kina,oglądasz kiedy chcesz i ile chcesz w ciepłym pokoiku.fajnie,że są wydawane seriami,czyli właśnie albo komedie,albo tylko kryminały,każdy może wybrać sobie to,co lubi i na co w danej chwili ma ochotę.
Szkoda, że nie dają Blue ray, choć pewnie cena gazety byłaby kosmiczna.
Ciekawe kto normalny kupi film na BL za 100 zł????
Ciekawe kto normalny kupi film na BL za 100 zł????