Zachowania filmowe

Ogólne dyskusje na tematy cieszące się szerszym zakresem.
Awatar użytkownika
MGaździcki
Agent Smith

Zachowania filmowe

Post autor: MGaździcki »

Temat taki dość specyficzny. Chodzi mi o to, jakie zachowania filmowe kopiujemyu w życiu codziennym.

Dla ułatwienia podam przykład.

Stojąc przed lustrem nieraz się długo gapię i pytam odbicie "Do mnie mówisz? Naprawdę, do mnie mówisz? A do kogo możesz mówić, jesteśmy tu sami".

Zapraszam do wpisywania...
Awatar użytkownika
Aletheia
Tyler Durden

Re: Zachowania filmowe

Post autor: Aletheia »

Bardzo ciekawa kwestia...

Jakoś w tej chwili nie uświadamiam sobie wielu takich rzeczy. Na upartego można uznać ubranie. Zimowa kurtka - czarna pilotka z futerkowym kapturem i masą srebrnych zamków i sprzączek. Jeden z bardzo nielicznych przypadków, kiedy jestem zachwycona aktualną modą. Większość dziewczyn poprzestaje na kurtce, ja radośnie dołożyłam czarne dżinsy i czarne kozaki na obcasie. Szwendam się po mieście jak Hell's Angel. :641: Nie miałam na myśli żadnego konkretnego filmu, ale coś tu musi być na rzeczy...
MGaździcki pisze:Stojąc przed lustrem
Jesteś absolutnie pewien, że nie chodziło Ci też o Republikę? ;-)
Awatar użytkownika
MGaździcki
Agent Smith

Re: Zachowania filmowe

Post autor: MGaździcki »

Aletheia pisze:Jesteś absolutnie pewien, że nie chodziło Ci też o Republikę?
Z Republiki, czy może raczej z samego Ciechowskiego nucę bez powodu: "To nie kochanka, ale sypiam z nią, choć śmieją ze mnie się i drwią" ;) .

Pruszyłaś temat ubioru... W moim przypadku jest to skórzana kurtka a'la Marek Kondrat w "Ekstradycji" i kurtka a'la Robert DeNiro w "Taksówkarzu". Ubiór Bonda jest trudniejszy do skompletowania ;) .
ODPOWIEDZ

Wróć do „FORUM OGÓLNE”