Tokio Hotel
Bullet for My Valentine
http://images.starpulse.com/Photos/Prev ... e-tk05.jpg
Bez urazy jak ktoś ich lubi
Powie mi ktoś co to za czort ten GUstav? Bo mnie się tylko z "Dziadami II" kojarzyNiedługo jadę na koncert Tokio Hotel!![]()
Ciesze sie z tego bo bede mogla nareszcie zraelizowac moj plan.
Moje oczy dzialaja na wszystkich chlopakow, bo jak nimi mrugam wygladam jak czarodziejka. Gustav bedzie moj!!! Po koncercie, kiedy poprosze go o autograf zdobede go!!!"
Piszę to tym dopiero teraz bo wczesniej mi sie nie chcialo.
Było zarąbiście!!!!Byłam tam z koleżanką pod koniec wakacji! Była też z nami moja mama, bo ona najpierw kazała jechać z nami mojej siostrze ale ona się nie zgodziła i do tego jeszcze nabijała sie z tego pomysłu.
![]()
Zdobyłam autograf wszystkich! (oprócz Georga, który mnie wkurza. nie lubie basistów bo sa ofiarami losu).
Na koncercie był za duży tłum żeby Gustav mógł mnie bardziej poderwać.Ale On i tak jest mój bo tylko mnie zapytał jak się nazywam. :*
I na koncercie poznałam też fajnego chłopaka. Jest nawet podobny do Gustava i on miał dużo miejsca.
Koniec końcem tak to nawet kiedyś chciano wsadzić Lady Pank-co jest bzdurą, bo trzeba by jeszcze dodać Felicjana Andrzejczaka czy Duran Duran.sylwu$ pisze:Równie dobrze każdy zepsół, każdy można uznać za geojwski

Przypadkiem to nie Mister Rynkowski? Ładna fotka, w życiu chłop nie wyglądał lepiej. Przynajmniej o ile mogę dostrzecMGaździcki pisze:Rozpoznaje ktoś pana z bródka w białym kapeluszu z zieloną wstęgą?
Mam ją na okładce ich płytki i faktycznie, ekipa ładnie się prezentuje, a i do tego piosenki są bardzo dobre.Aletheia pisze:Ładna fotka, w życiu chłop nie wyglądał lepiej
Problem chyba poolega na tym, że u nas słabo się jeszcze rozeznaje różnicę pomiędzy gejem a androgynem, czyli oosbnikiem bezpłciowym. Taki był wszak Ziggy Stardust-sceniczny bohater, kreowany przez Davida Bowie. Tacy byli też członkowie zespołu Duran Duran czy właśnie Lady Pank. A z pań: kto nie pamięta Grace Jones i jej "babochłopskiego" stylu?Aletheia pisze:czy ten z mikrofonem to gej czy nie gej
Teraz sobie pomyślałem: to cóż w takim razie rzec o girlsbandach?Issa pisze:Jak można być tak zniewieściałym mężczyzną i to publicznie?