Życie na fali

Dyskusje o poszczególnych serialach. "Prison Break", "Twin Peaks", "24 godziny", "Przyjaciele", "X-Files" itd.
Rachu17
Jack Sparrow

Życie na fali

Post autor: Rachu17 »

[center]Życie na Fali
"THE O.C." - 2003 - 2007...
Obrazek
[/center]

OPIS: Opowieść o chłopaku z biednej dzielnicy, który trafia do bogatego domu w najbogatszej dzielnicy Kalifornii - Orange County. Próbuje odnaleźć sie w nowym środowisku i poznaje życie ludzi, którym nigdy nic nie brakowalo, a mimo to nie są do końca szczęśliwi. Wplątuje się w intrygi, które przepowadzają jego sąsiedzi i rodzinai spotyka na swej drodze dziewczynę, która czesto wpada w kłopoty.

INFO:
reżyseria: Keith Samples

Peter Gallagher : Sandy Cohen
Kelly Rowan : Kirsten Cohen
Benjamin McKenzie : Ryan Atwood
Mischa Barton : Marissa Cooper
Chris Carmack: Luke Ward
Rachel Bilson : Summer Roberts (www.filmweb.pl)

Jak dla mnie chyba najciekawszy serial jaki wyszedł w histori. Szukam ciągle linków aby go ściągnąć ale obecnie nie mam czasu. Oglądał ktoś jakie kolwiek odcinki? Naprawde warto. Zamieszczam krótki opis.[center][/center]
Ostatnio zmieniony 2007-09-09, 18:49 przez Rachu17, łącznie zmieniany 1 raz.
ble
Tyler Durden

Re: Życie na fali

Post autor: ble »

Oglądałąm kiedyś, ale z serii na serię OC było coraz gorsze. Ostatniej już nie oglądałam, bo uznałam to za stratę czasu.
Awatar użytkownika
Aquariia
Agent Smith

Post autor: Aquariia »

Chyba na tamtych wakacjach na TVN leciało. Widziałam może ze 3 odcinki z nudów, ale nie bardzo mi sie podobał. Tematyka nie przypadła mi do gustu.
Rachu17
Jack Sparrow

Post autor: Rachu17 »

A mi sie naprawde bardzo podoba :) w sumie jest tak kilka fajnych aktorek :)...a to wiecie jak wpływa :D
Awatar użytkownika
Miguel
Indiana Jones

Post autor: Miguel »

Nie rozumiem jak można lubić tego typu seriale. To taka współczesna wariacja nad Beverly Hills 90210. No i w dodatku większość problemów, jakie są poruszane w tym serialu są błahe (widziałem jedynie parę odcinków i sobie odpuściłem). Podobnie jest z Pogodą Na Miłość (One Tree Hill)..ta sama para kaloszy.
ble
Tyler Durden

Miguel pisze:Podobnie jest z Pogodą Na Miłość
Ale tu przynajmniej byłą fajna muzyczka w tle :P
Inspiration
Mad Max

Post autor: Inspiration »

Oglądałam drugą i trzecią serię tego serialu. Na początku było ok, ale potem z każdym odcinkiem serial stawał się coraz gorszy.
Mela0607
Agent Smith

Post autor: Mela0607 »

Jak dla mnie to 1 i 2 sezon nawet był ciekawy, aczkolwiek w 3 co raz bardziej robiło się nudno i dennie, zresztą sytuacje jakie tam miały miejsce były chore, a o 4 części już wolę się nie wypowiadać; podobało mi się to iż cała czwórka trzymała się razem, a już później zmieniło się to na gorsze... na szczęście gadka Seth'a pomagała mi iż mam dalej oglądać ten serial, ponieważ jego teksty potrafiły rozbroić; a "Pogoda na miłość" - to moze i podobne, jednak gdybym miała porównywać te dwa seriale wybrałabym OTH
ble
Tyler Durden

Mela0607 pisze:na szczęście gadka Seth'a pomagała mi
Tak, Seth był najlepszy. Dla niego warto było cierpieć :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Seriale”