I nie bardzo rozumiem... konieczność ciągłego plucia u niektórych osobników
A tak poza tym to denerwują mnie zwierzęce instynkt u niektórych... bbbbrrrrrhhh
Jeśli pluje śliną, to pragnie subtelnie podkreślić status społeczny nadany mu przez liczbę pasków mieniących się na błyszczącym ortalionowym materiale. Trzy paski zobowiązują go do plucia co najmniej 20 razy na minutę, gorzej jeśli jest ich więcej. Wtedy ta częstotliwość odpowiednio wzrastaK-H pisze:I nie bardzo rozumiem... konieczność ciągłego plucia u niektórych osobnikówChyba jedna z nigdy niewyjaśnionych zagadek w historii
Świetnie to ująłeś;)^^Dusqmad pisze: Jeśli pluje śliną, to pragnie subtelnie podkreślić status społeczny nadany mu przez liczbę pasków mieniących się na błyszczącym ortalionowym materiale. Trzy paski zobowiązują go do plucia co najmniej 20 razy na minutę, gorzej jeśli jest ich więcej. Wtedy ta częstotliwość odpowiednio wzrasta![]()
Ja nie mam nic przeciwko, chyba, że się nie podzieli xDble pisze:Tak samo z papierosami.
A jeśli ma ostatniego?Azgaroth pisze:chyba, że się nie podzieli
O, a tego tez nie lubię ;p Mogłbyś powiedzieć 'To w takim razie bym sobie odpuścił, niech sobie zapali', ale nieee ;p W sumie to i tak lepiej, bo mógłbyś wziąć całego ;pAzgaroth pisze:Można po połowie
A mnie jakoś nie kręcą palący faceci... tu by chyba pasowało to ogólne 'całowanie popielniczki' bez urazyMGaździcki pisze:Mnie się osobiście nie podoba jak dziewczyna pali
Jak rozumiem, usprawiedliwiona jast femme fatale, rzucajaca powłóczyste spojrzenie zza kilometrowych "firan", przez dym z papierosa w długiej fifce trzymanej ręką w aksamitnej rękawiczce za łokieć? ;-)MGaździcki pisze:Mnie się osobiście nie podoba jak dziewczyna pali (zwłaszcza jakieś podrzędne marki) i pije (piwo, szmpana toleruję).
Ja pije bo lubię i mam taki styl życiaMGaździcki pisze:Rozumiem jak ktoś wypije sobie od święta, gdy chleje non stop,
W ten sposób chronię przed większym ryzykiem zachorowania na rakable pisze:Mogłbyś powiedzieć 'To w takim razie bym sobie odpuścił, niech sobie zapali'
Ładna wizjaAletheia pisze:Jak rozumiem, usprawiedliwiona jast femme fatale, rzucajaca powłóczyste spojrzenie zza kilometrowych "firan", przez dym z papierosa w długiej fifce trzymanej ręką w aksamitnej rękawiczce za łokieć?
Jeśli znajdziesz abstynenta to nie, ale ja osobiście nikogo takiego nie znam i może być z tym problem xDAletheia pisze:Domagam się równouprawnienia! Piwa nie znoszę też u facetów! Czyli mam życiowo przerąbane...
Ja jestem abstynentem. I będę na wieki. Mam inne przyjemności od alkoholu, jestem dewiantem i dobrze mi z tym.Azgaroth pisze:ale ja osobiście nikogo takiego nie znam
Pójdziesz do liceum i to się skończy. Taka zabawa telefonami trwa jedynie do końca gimnazjum, potem nie stanowi to dla ww. chłopaków żadnego powodu do dumy. Ja osobiście nigdy nie szpanowałem telefonem, po co? Ech, dzieciaki;)Issa pisze:Nie podoba mi się, kiedy chłopcy szpanują telefonami - wyciągają je przy każdej okazji, puszczają piosenki i zacieszają. Szczególnie mnie to wkurza, kiedy spotykam się z tymi samymi kolegami raz, drugi i robią to samo. Nie lubię tego i już.
gorzej JA znam i w sporem wiekszosci maja ostro nasrane na baniBlackDog pisze:Jeśli znajdziesz abstynenta to nie, ale ja osobiście nikogo takiego nie znam i może być z tym problem xD
ehh...tu się nie zgodzę, niestety...nie zawsze tak jest...ja jestem po 1 klasie liceum.. aż głupio pisać, ale u mnie w klasie, to praktycznie życie chłopaków toczy się wokół szpanu telefonami, cały czas wyciągają telefony, puszczają mp3, coś przesyłają sobie, piosenki, non stop normalnie, ja rozumiem przesłać coś raz na jakiś czas, ale na każdej przerwie..BlackDog pisze:Pójdziesz do liceum i to się skończy. Taka zabawa telefonami trwa jedynie do końca gimnazjum, potem nie stanowi to dla ww. chłopaków żadnego powodu do dumy. Ja osobiście nigdy nie szpanowałem telefonem, po co? Ech, dzieciaki;)
gosia. pisze:Np. kiedyś 2 chłopaki wlekły się za mną
Taka mała wariacja na ten temat - błędy ortograficzne, stylistyczne tudzież graficzne też potrafią razić. To już niezależnie od płci: )Christine pisze:Mnie najbardziej denerwóą
Nie zaprzeczam. A jeśli coś insynuujesz to nie wchodze dalej w temat, Twoje zdanie.: )Christine pisze:wiekszość ludzi sie tylko czepia, ale na samego siebie nie spojrzy...