Nie jest tak znany jak reszta aktorów na forum, ale wydaje mi się, ze jest jednym z lepszych zapowiadających się aktorów młodego pokolenia. Bardzo dobrze radzi sobie z filmami każdego gatunku. Miałam okazję zobaczyć z nim "Głupi i głupszy 2", gdzie był bardzo zabawny i jeszcze ta jego fryzurka... Później w "Constantine" jako Chaz Chandler pomocnik John'a, nie miał zbyt trudnej roli, ale jednak chłopak się postarał, bo wyszło mu to całkiem nieźle. A teraz mowa tutaj już o jego najlepszych produkcjach. "Wszyscy Twoi Święci" mimo iż jeszcze nie widziałam filmu, ale jednak wszyscy krytycy go podziwiają jeśli chodzi o ten dramat, na razie nie słyszałam o nim zadnej negatywnej opinii, tak też film muszę w końcu obejrzeć. "Niepokój" nie nalezy do najlepszych thrillerów, ale mi się jednak spodobał jak i rola Shii. Zainteresowała mnie jego postać w tym filmie, była niby całkiem normalna, ale jednak przyznam iż fajnie się w niej prezentował. No i teraz kultowy film "Transformers" widziałam bo dostałam DVD z zagranicy mimo iż po angielsku, ale jednak wiedziałam o co chodzi i tak wybiore się na to do kina u nas w Polsce, ogólnie mogę przyznać, ze film ten jest dla mnie bardzo, ale to bardzo udaną produkcją tego roku, a jeśli chodzi o Shię to był rewelacyjny, naprawde kawał dobrej roboty pod każdym względem, można zauważyć, ze chłopak się stara i tak też wychodzi mu to co raz lepiej. Najważniejsze by utrzymał się przy tej pozycji, a sukces murowany.