Shia LaBeouf

Sławni, bogaci, przystojni utalentowani oraz Ci, którzy stworzyli najlepsze kreacje w dziejach kina.
Mela0607
Agent Smith

Shia LaBeouf

Post autor: Mela0607 »

Obrazek
Nie jest tak znany jak reszta aktorów na forum, ale wydaje mi się, ze jest jednym z lepszych zapowiadających się aktorów młodego pokolenia. Bardzo dobrze radzi sobie z filmami każdego gatunku. Miałam okazję zobaczyć z nim "Głupi i głupszy 2", gdzie był bardzo zabawny i jeszcze ta jego fryzurka... Później w "Constantine" jako Chaz Chandler pomocnik John'a, nie miał zbyt trudnej roli, ale jednak chłopak się postarał, bo wyszło mu to całkiem nieźle. A teraz mowa tutaj już o jego najlepszych produkcjach. "Wszyscy Twoi Święci" mimo iż jeszcze nie widziałam filmu, ale jednak wszyscy krytycy go podziwiają jeśli chodzi o ten dramat, na razie nie słyszałam o nim zadnej negatywnej opinii, tak też film muszę w końcu obejrzeć. "Niepokój" nie nalezy do najlepszych thrillerów, ale mi się jednak spodobał jak i rola Shii. Zainteresowała mnie jego postać w tym filmie, była niby całkiem normalna, ale jednak przyznam iż fajnie się w niej prezentował. No i teraz kultowy film "Transformers" widziałam bo dostałam DVD z zagranicy mimo iż po angielsku, ale jednak wiedziałam o co chodzi i tak wybiore się na to do kina u nas w Polsce, ogólnie mogę przyznać, ze film ten jest dla mnie bardzo, ale to bardzo udaną produkcją tego roku, a jeśli chodzi o Shię to był rewelacyjny, naprawde kawał dobrej roboty pod każdym względem, można zauważyć, ze chłopak się stara i tak też wychodzi mu to co raz lepiej. Najważniejsze by utrzymał się przy tej pozycji, a sukces murowany.
Rubenos
Darth Vader

Re: Shia LaBeouf

Post autor: Rubenos »

Widziałem jak na razie tylko w Constantine i za wiele o jego roli tam nie można powiedzieć, bo za wiele jej nie miał.
Ponadto czytałem o nim co nieco w "Filmie" i troszkę rozwaliło mnie zdanie "Chcę być jak Johnny Depp".
Mela0607
Agent Smith

Post autor: Mela0607 »

Rubenos pisze:"Chcę być jak Johnny Depp".
A to źle?! Przecież Depp nie jest znów takim kiepskim aktorem!
ble
Tyler Durden

Post autor: ble »

Rubenos pisze:"Chcę być jak Johnny Depp".
Kto wie, może mu się uda... Kilka operacji i voila ;)

jeśli chodzi o samego aktora... Tak... faktycznie chyba grał w 'Constantine', ale to chyba nie była duża rola? 'Transformers' nie oglądałam. A może gdzieś jescze go widziałam, ale coś go nie kojarzę.

Mela Depp jest jednym z najlepszych aktorów, a nie 'nie jest wcale taki słaby' :P
Awatar użytkownika
Dusqmad
Administrator

Post autor: Dusqmad »

Dwa ze wspomnianych filmów oglądałem i zupełnie już gościa nie kojarzę, skoro nie zapadł mi w pamięć to raczej nic w nim nie ma. Być jak Depp każdy może jeden gorzej, drugi jeszcze gorzej... ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktorzy”