Wakacje

Luźne rozmowy na tematy, które nie pasują do żadnego innego działu.
Awatar użytkownika
Dusqmad
Administrator

Re: Wakacje

Post autor: Dusqmad »

Issa pisze:O ile pamiętam, od soboty pogoda miała się poprawić.
A już się zaniepokoiłem...
Issa pisze:Taki obrazek to i ja miałam przed oczami, ale nic mi z tego nie wyszło.
Całe wakacje przed Tobą. Nie uda Ci się gdzieś wybrać? :)
Issa pisze:Mm, polecam ci Margaritę. Bardzo smaczny trunek.
Mhmmm.... :)
Awatar użytkownika
Issa
Tyler Durden

Post autor: Issa »

Wiesz, jest pomysł wiecieczki na jeden dzień do Kazimierza Dolnego prawdopodobnie z siostrą i jej chłopakiem. A co dalej to nie wiem...
Awatar użytkownika
Dusqmad
Administrator

Za przyzwoitkę jedziesz? :P
Awatar użytkownika
Issa
Tyler Durden

Hahaha, tak xD
A tak na poważnie, to pewnie dlatego, że już tam byłam i mi się bardzo spodobało. No i z siostrą mam znakomity kontakt, więc pamięta o mnie;)
Awatar użytkownika
Dusqmad
Administrator

Do 15 nigdzie nie jadę, cholera. Nie tylko u Ciebie Izo sprawy się komplikują ;). Znowu mi się termin wyjazdu przestawi. Mam tylko nadzieję, że tym razem już wszystko wypali.
Ocky
Indiana Jones

Post autor: Ocky »

a ja pierdziele wszystko i dzisiaj zarezerwowalam trzy bilety lotnicze do Rzymu na koncowke wrzesnia
Azgaroth
Tyler Durden

Post autor: Azgaroth »

Pogoda jest świetna nic tylko sobie palnąć w łeb. Teoretycznie mam jechać nad morze, ale nie wiem czy jest jakiś sens w tym, jeszcze muszę pomyśleć :)
Awatar użytkownika
Dusqmad
Administrator

Zgadzam się, pogoda pozostawia dużo do życzenia. Przez te burze mój komputer już kilka razy w ciągu ostatnich dni patrzył śmierci w twarz. Ale dziś wygląda jakby się miało rozpogodzić. Pytanie tylko - na jak długo...

Kurde, ale się z tym forum krucho zrobiło, skoro poruszamy takie tematy :P
Awatar użytkownika
Aquariia
Agent Smith

Post autor: Aquariia »

U mnie nawet jak nie ma burzy to prąd wyłączają ostatnio Kilka razy dziennie, co z tego że na jakieś 5 sekund, jeżeli komputer trzeba od nowa włączać.
Moje wakacje to jak narazie wyjazd, żeby złożyć papiery na studia. Ale mam nadzieję, że niedługo uda się wynająć domki ze znajomymi.
Mela0607
Agent Smith

Post autor: Mela0607 »

Na szczęście od zeszłego poniedziałku juz jest o wiele lepiej jeśli chodzi o pogodę i tak teraz ma pozostać, zobaczymy do kiedy, mimo tego iz nie wyjeżdzam nigdzie za granicę, ani gdzies poza moje piekne okolice to i tak mile spędzam czas w domu, albo w szlajaniu się ze znajomymi po mojej wiosce czy też wypadach nad jeziorko, albo nawet posiedzieć sobie na ławeczce w mieście, na rynku i podziwiać ludzi ;) bardzo fascynujące zajęcie!
Awatar użytkownika
Issa
Tyler Durden

Mela, mi zdarza się często siedzieć z kumpelą na ławce w centrum mojego miasta. I zgadzam się z tobą, że fajnie jest poobserwować ludzi, szczególnie ich stroje. Czasami można spotkać znajomych, wrogów, przystojnych kolesi albo pijaczków. Różnie to bywa.
Mela0607
Agent Smith

Issa właśnie, a pewnie Ty i kumpela plotkujecie później co?! ;)
Ja jak już siedzę to tylko z chłopakami, bo nie mam duzo kolezanek, a moze dlatego ze nie mozna im zaufać... no ale mniejsza z tym, co do żałoby to ja jak zawsze opóźniona w tych sprawach i nie wiem co się dzieje na tym świecie, ale przyznam rację ble, że denerwuje mnie fakt iż zginie kilka osób w jakiejś wycieczce czy jak to było teraz w pielgrzymce i zaraz robią wielką żałoba, ja staram się zrozumieć te osoby, ale znów bez przesady, przecież codziennie tyle osób zginie, popełni samobójstwo, morderstwo co kolwiek, a my nawet o tym nie mamy pojęcia... logicznie myśląc żałoba powinna trwać cały rok...

edit:
ble dzisiaj jadę do Rybca tak więc czekaj gdzies na mnie
ble
Tyler Durden

Post autor: ble »

Mela0607 pisze:ble dzisiaj jadę do Rybca tak więc czekaj gdzies na mnie
Spoko, spoko (nawiązując do tematu :P) Rybnik to bardzo wakacyjne miasto ;)
Mela0607
Agent Smith

tak, zgadzam się, mam gdzieś 20 min jazdy samochodem do Rybnika, więc nie jest tak źle, a miasto jak każde, ale równie przyjemne, swoją drogą to tam dawno już nie byłam, ale w końcu mam okazję znów pozwiedzać...
Miodzio
Indiana Jones

Post autor: Miodzio »

Wyjeżdżam na 3 tygodnie nad morze do Ustronia Morskiego. :) Mam nadzieję, że natrafię na ładną pogodę. Wracam dopiero 15 sierpnia i mam w planach napisanie recenzji kilku filmów, bo ostatnio jakoś czasu na pisanie nie mogłem znaleźć. ;-)
Mela0607
Agent Smith

jak fajnie! Zamiast się cieszyć wyjazdem, zapoznać się z ludźmi to Ty będziesz pisała recenzje?! Chłopie odpuść sobie, jeszcze będziesz miał na to dużo czasu, korzystaj skoro masz okazje gdzieś dalej wyjechać :)
Miodzio
Indiana Jones

Post autor: Miodzio »

Chodziło mi o to, że będę je pisał po powrocie. Nad morzem na pewno będę spędzał czas robiąc coś innego. ;-)
Awatar użytkownika
Issa
Tyler Durden

Mela0607 pisze:Issa właśnie, a pewnie Ty i kumpela plotkujecie później co?! ;)
Ja jak już siedzę to tylko z chłopakami, bo nie mam duzo kolezanek
Plotkujemy na bieżąco albo w drodze do domu;) A z kolegami to siedzę (lub siedzimy) czasami. Zauważyłyśmy, że zaczynają dostrzegać w nas dziewczyny hehe. Fajnie, że się obudzili;)
Azgaroth
Tyler Durden

Wróciłem z Castle Party :) Świetna impreza z ciekawą muzyką (Suicide Commando) szkoda tylko, że ciągle padało :/ A dziś leczę kaca :P
Ocky
Indiana Jones

Post autor: Ocky »

Azgaroth, kurcze,szkoda,ze sie nie zgadalismy,to jakies 30km ode mnie, mogl.labym wpasc na wodeczke i ciasteczka ;d
Awatar użytkownika
Aquariia
Agent Smith

Post autor: Aquariia »

A ja dopiero wróciłam z jednego wyjazdu, a zaraz jadę na wyczekiwany wyjazd ze znajomymi. To dopiero będzie wódeczka i ciasteczka. Muszę się tylko przepakować i zobaczyć co się na internecie działo.
Azgaroth
Tyler Durden

Ocky pisze:Azgaroth, kurcze,szkoda,ze sie nie zgadalismy,to jakies 30km ode mnie, mogl.labym wpasc na wodeczke i ciasteczka ;d
:(

Szkoda, fakt, żałuj było co wypić ;)

Jak ktoś jest ciekawy jak brzmi Castle to tutaj jedna z fajniejszych kapel jakie występowały.

http://www.youtube.com/watch?v=HKHsZvg5WIc
Awatar użytkownika
Issa
Tyler Durden

Nie dość, że minął lipiec, to jeszcze w sklepach pojawiły się hurtowe ilości zeszytów, mazaków itp. tylko przypominające nam o szkole. Co to ma być?! Protestuję.
Awatar użytkownika
Dusqmad
Administrator

Rzucić benzynową zapalniczką i szlak trafi te wszystkie wyprzedaże jeszcze w zalążku. Swoją drogą nie dziwi mnie to, skoro kolędy w hipermarketach śpiewają końcem października ;)

Offtop, bo co ja o wakacjach powiem. Nigdzie jeszcze nie byłem i nie narzekam :)
blue berry
Tyler Durden

Post autor: blue berry »

A ja w końcu wymykam się spod opieki rodzicielskiej ^^ W poniedziałek jadę na całe 3 dni z koleżanką do domku campingowego w lesie :) Szkoda, że tylko 3 dni... Hyhy
ODPOWIEDZ