Pora na mnie...
W Internecie znany jestem pod ksywką Dusqmad. Jestem buntownikiem, który nie akceptuje praktycznie wszystkiego co ludzkość przyjmuje na porządku dziennym. Wszędzie muszę widzieć sens, co sprawia, że trudno mi podjąć wiele działań, które teorytycznie podjąć powinienem. Druga sprawa - jestem niesamowicie leniwym człowiekiem żyjącym z dnia na dzień - na razie mam olewajacy stosunek do nauki, co nie wróży zbyt dobrze na przyszłość, nieważne - to będzie kiedyś. Jestem filmoholikiem - film z pewnością należy do moich najsilniejszych nałogów, często nawet budzi to we mnie skłonności masochistyczne vide. horrory robione za kilka flaszek. Poza tym nie pogardzę dobra książką ostatnio coraz mniej z zakresu fantasy - zaczyna mnie to powoli męczyć (przesyt), ale wciągam się w Kinga, więc też jest ciekawie. Lubię też porządne rockowe granie w stylu Rob Zombie, Nirvana, Metallica, Joan Jett, O.N.A, Chylińska, Rammstein, Marilyn Manson, Accept, Judas Priest, Moonspell. No na razie tyle, reszta wyjdzie w praniu.