Sport - TEMAT OGÓLNY
Re: Sport - TEMAT OGÓLNY
Oczywiście oglądałam ten mecz. Jesteśmy dalej niepokonani. Szczerze mówiąc troche się bałam bo Bułgaria to dobra drużyna ale udało się. 
U Bułgarów najbardziej się obawiam Jordanowa od czasu MŚ w Japonii, gdzie sporo krwi napsuł naszym. A meczu niestety nie oglądałem, jedynie newsa przeczytałem.
Widziałem czwartego seta. Dobrze Grzyb grał, jak tak dalej pójdzie to wygryzie Kadziewicza z pierwszego składu (i dobrze).
Kadziewicz jak dla mnie, wygląda teraz jak pedał.
Ostatni mecz reprezentacji jaki oglądałem, to była ostatnia rozgrywka Polska - Chiny z cholernie emocjonującą końcówką.
Ostatni mecz reprezentacji jaki oglądałem, to była ostatnia rozgrywka Polska - Chiny z cholernie emocjonującą końcówką.
Owszem Yordanov to dobry zawodnik, ale dzisiaj chyba miał zły dzień, zrobił troche głupich błędów jak np: atak w środek siatki. Mecz ciakawy, ale mi najbardziej podobał się pierwszy mecz z Chinami na wyjeździe.
Super że Polska dalej niepokonana:)
Bałem się Yordanova bo w półfinale MŚ robił praktycznie co chciał i kończył każdą piłkę, ale dziś na szczęście dużo złego nam nie zrobił:)
Bałem się Yordanova bo w półfinale MŚ robił praktycznie co chciał i kończył każdą piłkę, ale dziś na szczęście dużo złego nam nie zrobił:)
No fajnie, fajnie, że wygrywają, ale jak to komuś powiedziałam, to jest trochę nudne, że nikt sobie z nimi poradzić nie potrafi.... 
Nie oglądam tak meczów siatkówki bo jakoś mnie to nie interesuje ale czasem lubię popatrzeć jak chłopaki grają ;-) ważne, że wygrywają i możemy się w czymś pochwalić bo ze sportem to u nas krucho chociaż zauważam ostatnio dużą poprawe

Polska dalej niezwycięzona. Dzisiaj znowu 3:1 wygraliśmy z Bułgarią. 
Skoro wygrali na terenie rywala, to jest raczej pewne, że u siebie powtórzą swoje wyczyny. 
No, dobrze że dodałeś prawie. Wszak sport to rzecz nieprzewidywalna i nigdy nie wiadomo co może się przydarzyć 
Widziałem dzisiaj o dziwo kawałek tego meczu i przyznam, że ta wygrana Bułgarów to był prezent od Polaków
wkońcu musieli im dać jakieś fory bo inaczej było by nudno jakby nic się nie działo

Hmm. O jakim meczu mówisz?KhAn pisze:że ta wygrana Bułgarów to był prezent od Polaków
No chyba o tym dzisiaj o tym jednym przegranym secie? Chociaż...
Aha, a ja myślałem, że on o całym meczu mówi
Dlatego coś mi nie pasowało. No, ale Bułgaria zaskakująco słabo grała, to fakt, pewnie im nie zależało.
No ja mówiłem tylko o tym jednym secie:P hehe
no prosze Cię Polacy są nie pokonani narazie i tak będzie już
tylko głupio będzie jak w finale znowu dostaną w dupe od Brazyli
ale cóż wicemistrzostwo też nie jest złe 
W tym tygodniu znowy dwa zwycięztwa z Bułgarią i znowu oba 3:1. Polska wychodzi z grupy jako niezwyciężona. Bułgarzy mają problem z rozgrywającym. Zekov jest daleki od poziomu naszego Pawła Zagumnego.
Oprócz tego Reprezentacja Polski do lat 20 w Piłce Nożnej wygrała z Brazylią. No nieźle. Mam nadzieję, że szykuje się jakaś drużyna która za kilka lat będzię osiągać więcej niż obecni piłkarze.
Oprócz tego Reprezentacja Polski do lat 20 w Piłce Nożnej wygrała z Brazylią. No nieźle. Mam nadzieję, że szykuje się jakaś drużyna która za kilka lat będzię osiągać więcej niż obecni piłkarze.
Patrząc na ich wcześniejsze wyniki można tą wygraną uznać za wielkie szczęście. Ale naprawdę respekt dla chłopaków, bo przez 60 minut grali w osłabieniu.Oprócz tego Reprezentacja Polski do lat 20 w Piłce Nożnej wygrała z Brazylią. No nieźle. Mam nadzieję, że szykuje się jakaś drużyna która za kilka lat będzię osiągać więcej niż obecni piłkarze
No dzisiaj pokazali siatkarze wielką klasę jeśli chodzi o mecz z Bułgarią i wychodzimy z grupy niezwyciężeni ;-)
Ja to się bardzo zdziwiłem jak włączyłem na TVP2 patrze a tu mecz Polska vs Brazyli
, aż mnie zatkało z wrażenia, że gramy z brazylijczykami i wygrywamy 1:0
ale później przeczytałem co to za mecz no i teraz już wiem, że do lat 20
ale dobrze się chłopaki spisali jak wygrali mecz może wreszcie wyrosną jacyś porządni piłkarze i za pare lat będziemy mogli być dumni z naszej reprezentacji jeśli chodzi o piłkę nożna 
Ja to się bardzo zdziwiłem jak włączyłem na TVP2 patrze a tu mecz Polska vs Brazyli
I znów zwycięstwo siatkarzy
Dzisiaj już tak łatwo nie poszło. Dobrze, że Lozano wpuścił Szymańskiego, bo w pewnech chwili zaczynałam się bać. Tylko szkoda trochę Francuzów, zawsze lubiłam tą drużynę, zasługiwali na dziką kartę. A Bułgaria wygrała z Brazylią, kto by się spodziewał, czyli Brazylię da się pokonać. Więc tylko Polska została niepokonana, oby tak dalej.
Znów przez stres straciłem chyba pare kilo:P
Mecz z Francją przypominał mi troche potyczke z Rosją podczas MŚ, bardzo nierówna gra, przez dwa sety właściwie nie istnejemy na boisku, ale wtedy pojawia się Szymański i bierze na swoje barki ciężar gry. Super, że mamy tak świetnych zmienników, Szymański, Grurszka oraz Bąkiewicz mieli ogromny wkład w zwycięstwo. Mam nadziejem że w następnych meczach poprawi się komunikacja Zagumnego ze środkowymi, bo wczoraj było pod tym względem naprawde niewesoło.
Brawa dla naszych, że mimo iż gra się nie układała, potrafili pokonać Francję:)
Mecz z Francją przypominał mi troche potyczke z Rosją podczas MŚ, bardzo nierówna gra, przez dwa sety właściwie nie istnejemy na boisku, ale wtedy pojawia się Szymański i bierze na swoje barki ciężar gry. Super, że mamy tak świetnych zmienników, Szymański, Grurszka oraz Bąkiewicz mieli ogromny wkład w zwycięstwo. Mam nadziejem że w następnych meczach poprawi się komunikacja Zagumnego ze środkowymi, bo wczoraj było pod tym względem naprawde niewesoło.
Brawa dla naszych, że mimo iż gra się nie układała, potrafili pokonać Francję:)
Polsa - USA 3:0. Nawet się nie spowdziewałam, że uda nam się w trzech setach. Piękny mecz, kto nie oglądał niech żałuje. Cała drużyna zagrała świetnie, USA również bardzo dobrze, ale dzisiaj nie mieli z nami szans. Dobrze, że Polska reprezentacja ma nie tylko silny pierwszy skład, ale i również rezerwowych. Lozano może dać odpocząć zawodnikom z tak trudnym przeciwnikiem. Jutro Brazylia.
Mecz z USA naprawde świetny, siatkówa na najwyższym poziomie w wykonaniu obydwu zespołów. No a teraz fajnie byłoby wziąć rewanż za MŚ i wygrać z Brazylią:)
hehe a jednak przegrali, no tak co za duzo to nie zdrowo, szczególnie jeśli chodzi o polaków, ale z wczorajszym meczem mnie również zaskoczyli...