Super tata

yrek
Agent Smith

Super tata

Post autor: yrek »

Obrazek
Reżyseria - Dennis Dugan
Scenariusz - Tim Herlihy, Adam Sandler
Zdjęcia - Theo van de Sande
Muzyka - David A. Stewart, Teddy Castellucci
Obsada: Adam Sandler, Joey Lauren Adams, Dylan Sprouse, Cole Sprouse, Rob Schneider

Sonny Koufax (Adam Sandler) mimo trzydziestki na karku zachowuje się bardziej jak małe dziecko niż dorosły człowiek. Wiedzą o tym doskonale jego przyjaciele, rodzina z którą nie utrzymuje praktycznie kontaktu i dziewczyna Vaneea, otwarcie oskarżająca go o brak dojrzałości grożąc nawet zerwaniem związku. Pewnego dnia do drzwi Sonnego puka mały chłopiec, przedstawiający się jako syn współlokatora, który właśnie wyjechał służbowo do Chin. Sonny postanawia zaopiekować się chłopcem przez weekend, jednak szybko okazuje się że obaj pasują do siebie o wiele lepiej niż mogłoby się komukolwiek wydawać na pierwszy rzut oka.

Jak na komedie to bardzo good. Przyjemny, powiewajacy pozytywna energia film. Swietnie odegrane role - Adam po raz kolejny utwierdzil mnie ze jest swietnym komikiem jak rowniez rezyserem. Rozbawiajace dialogi oraz idealnie dobrana obsada sprawiaja ze komedia lekko wybija sie z mnostwa srednich filmow tego gatunku. Kto nie widzial goraco zachecam...
Mela0607
Agent Smith

Re: Super tata

Post autor: Mela0607 »

Wczoraj nie oglądałam, ale już kilka razy leciał w TV to też mogłam zobaczyc i masz rację przyjemna komedyjka, szczególnie, że występuje tam Sandler, który swoim rozbrajającym humorem jak i sugestiami czy też ruchami potrafi nieźle rozbawić... Oj tak i bym zapomniała jeszcze dodam sytuacje jakie w filmie się pojawiają, przypomniałam sobie tą z plakatu ;P taki super tatuś to skarb, który pozwala na wszystko :D
blue berry
Tyler Durden

Post autor: blue berry »

O tak film przyjemny. Ochów i achów nie było, ale oglądało się miło i pośmiałam się trochę. Fajny film :)
Awatar użytkownika
Aquariia
Agent Smith

Post autor: Aquariia »

Jak na komedię to dobry film. Podobał mi się. Śmieszne dialogi i postacie. Dostawca był najlepszy.
Mela0607 pisze:taki super tatuś to skarb, który pozwala na wszystko
A co później z takich dzieci wyrasta.
ble
Tyler Durden

Post autor: ble »

Bardzo mi się ten film podobał, chociaż przesadzili z puszczaniem go w tv.
Aquariia pisze:Mela0607 napisał/a:
taki super tatuś to skarb, który pozwala na wszystko

A co później z takich dzieci wyrasta.
Duże, niewyżyte, niesnośne dzieci xD
ODPOWIEDZ

Wróć do „Komedia”