PLUSY:
Pokazanie rzeźni
Oryginalność- poszłaś w inną stronę niż ja i kacrudy
MINUSY:
Sztuczne dialogi
Mało humoru
Zakończenie
5/10
ale się nie zrażaj
Ferdek (uśmiecha się): A to już prędzej... Czym chata bogata... Tylko po cichu, bo w sąsiedniej chatce z piernika baba jaga se śpi...
Ferdek: Ty to mi nigdy nic miłego nie powiesz Halinka... Prorok nigdy nie jest doceniony w swoim własnym mieście...
Halina: Panie Boczek! Gdzie z tymi łapami? Ja męża mam! On jest jaki jest, ale to zawsze mąż! Ja mu przed ołtarzem przysięgałam! Pan rozumie...
7/10.Halina: Widzisz, Ferdziu... Boczek do tej pory był na najniższym szczeblu w hierarchii społecznej w naszej kamienicy, a może nawet na całym osiedlu... Jednak między innymi dzięki tobie awansował i teraz jest postrzegany jako człowiek z klasą...
Ferdek: Aha... A ja żem zawsze tę klasę miał i to dlatego się innym myli... (śmieje się)
Chciałem żeby tylko pomyliła Ferdka z Boczkiem, a nie miałem pomysłu co ma mówić, więc jej dałem na szybko takie coś. W mojej głowie przypadkiem znalazła ofertę pracy w gazecie i chciała pokazać Ferdkowi tą gazetę.Nie rozpisywałem długo o co chodzi, bo to nie było ani trochę ważne, tylko po prostu miała się pomylić.
No i jeszcze ja scenariusz Owcy.
O kuźwa, trzymajcie mnie!
No wiem- wszystko robiłam w pośpiechu, w dodatku pisząc to wszystko na telefonie.mungo pisze: ↑2019-12-02, 22:29 Na razie ocenię scenariusz Owcy, ale przeczytam wszystkie.
Kiepski scenariusz. Brakuje rozplanowania - fabuła chyba nie zmierzała nigdzie, a zakończenie to największy niedosyt i minut tego scenariusza. Język słaby z paroma przebłyskami, ale to za mało. Na plus to chyba tylko jakieś pojedyńcze sceny typu rozmowy Ferdka z Halinką czy może ta pierwsza pod kiblem - gdzie po prostu wyglądało to trochę jak Kiepscy. Nie zrażaj się tym - tylko bardziej planuj swoje scenariusze, zapisuj sobie jakieś lepsze dialogi osobno potem wpleć je w scenę - straszny chaos. 3/10 za chęci do wzięcia udziału w rywalizacji ;-)
To ja też poproszę to oczko.