Wojny scenariuszowe
Wojny scenariuszowe
Forum zdechło tuz przed rozwiązaniem konkursu
Ciekawe czy ten wpis czyta jakiś uczestnik gry... Czy posty stąd będą przeniesione na nowe forum? Da się? Jeśli tak, to można rozstrzygnąć konkurs tutaj, a jak nie, to lepiej poczekajmy ten tydzień czy ile tam trzeba i opublikujmy już w nowym miejscu. 
Ostatnio zmieniony 2019-12-01, 17:16 przez Pabfer, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Wojny scenariuszowe
Może i się da, tylko czy to ma sens? Może lepiej poczekajmy, aż wróci nasze forum, wtedy nie będzie trzeba kombinować z przepisywaniem postów.
Też mi się tak wydaje. Czyli zawieszamy rundę na czas nieokreślony.
Ewentualnie możemy już pomyśleć nad nowym tematem i to będzie nasz pomysł zbiorowy. O ile wszyscy uczestnicy na to przystaną.
Ty mi dzisiaj w myślach czytasz, bo właśnie miałem zaproponować żeby razem wymyślić jakiś świąteczny temat
Co do innych użytkowników, to Owca też bierze udział i mi napisała, że nie ma jak wrzucić scenariusza, a ja jej wysłałem link tutaj.
Naczynia połączone.
Pan się bój, bo jutro o 12 może się coś wydarzyć. 
Czyli Owca też już wie o odłożeniu terminu, jeszcze warto by napisać do MrOlxa, jak wejdzie na forum, to też się dowie, co i jak.
Czyli Owca też już wie o odłożeniu terminu, jeszcze warto by napisać do MrOlxa, jak wejdzie na forum, to też się dowie, co i jak.
-
Anna Ostasiuk
- Vincent Vega
Właśnie robię szóstą scenę, czyli jestem w połowie scenariusza
Albo może zróbmy inaczej- rozstrzygnijmy rundę tutaj, dziś o 21 jak pierwotnie planowaliśmy, postów nie będzie dużo, a potem nie trzeba ich przenosić informatycznymi sztuczkami, tylko po prostu ja zrobię raport z tej rundy- jeden wielki post z naszymi pracami, ocenami i wynikami rundy. Da się to zrobić zwykłym kopiuj/wklej bez nie wiadomo czego. A wymyślić świąteczny temat i tak można w międzyczasie- to też dołączę do raportu
Co wy na to? 
Mam takie pytanko:Moglibyście przerwać dyskusje w tym temacie na jakieś 3 godzinki?
Bo bym się chciał włączyć w dyskusję a boję się że mnie ominą ważne rzeczy.
Bo bym się chciał włączyć w dyskusję a boję się że mnie ominą ważne rzeczy.
Ja jednak nadal jestem za tym, aby poczekać i wrzucić wraz z powrotem forum.
-
Anna Ostasiuk
- Vincent Vega
Możemy najwyżej poprosić Widza, żeby przepisał ewentualnie tylko te posty ze scenariuszami i ocenami, jeśli takowe będą. Tylko czy będzie chciał? 
Ja moge przepisać równie dobrze i też mi chodzi tylko o te wazne, a nie o wszystkie
No trochę dziwnym by było przepisać podsumowanie i średnie ocen, a scenariusze nie. 
Wiadomo, dlatego mówię:
1. Scenariusze
2. Oceny
3. Wyniki
w jednym wielkim poście
1. Scenariusze
2. Oceny
3. Wyniki
w jednym wielkim poście
A, to tak, teraz to ma sens.
Tylko czy post to wszystko zmieści? 
Dotychczas forum nie miało limitu znaków i mam nadzieję, że to się nie zmieni. Będę się martwił dopiero przy pisaniu, a tymczasem luz 
To dzisiaj o 21?
To dzisiaj o 21?
Ma limit znaków, bo raz Bździuch wspominał, że go przekroczył. 
To musi być jakiś ogromny, bo jak sobie porównywałem długości postów z innych for z limitem z postami tu, to tutaj dało się napisać kilka razy więcej. Zmieścił się tu też mój scenariusz, który miał około 60 scen
A teraz wcale nie tak dużo uczestników bierze udział w tej rundzie, a jest limit scen ustalony na 12 (chociaż sam go przekroczyłem
), więc powinno się udać.
Nie pamiętam za bardzo, ile ten limit wynosił, no ale chyba uda się go nie przekroczyć. 
A pisałeś do MrOlxa, czy jest gotowy?
A pisałeś do MrOlxa, czy jest gotowy?
Ostatnio zmieniony 2019-12-01, 15:07 przez kacrudy, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie pisałem. Myślałem, że wystarczy jak zobaczył posty Kiepsky'ego i Widza, ale mogę napisać 
Może lepiej napisz, jak przyjdzie, to będzie wiedział, co i jak.
Ale jakby nie odpisał, to zacznijmy już bez niego.
Ale jakby nie odpisał, to zacznijmy już bez niego.