Filmy Bergmana i Tarkowskiego
Filmy Bergmana i Tarkowskiego
Wiecie może drodzy forumowicze, gdzie można kupić filmy ww reżyserów tzn. czy znacie jakieś sklepy internetowe z ich dziełami? Szukałem ma merlin.pl, gdzie jestem zarejestrowany i nic. Czy więc pozostaje jedynie ściąganie przez neta?
Re: Filmy Bergmana i Tarkowskiego
A oprócz Allegro do którego mam dosyć chłodny stosunek?
Re: Filmy Bergmana i Tarkowskiego
Ja kupuję tylko na allegro, więc Ci nie pomogę.
Nie rozumiem jednak Twoich obaw przed tą formą internetowego zakupu.
Pierwsza zasada kupowania przez Allegro brzmi: uważaj od kogo kupujesz, zawsze zerknij do ilości sprzedanych/kupionych produktów i komentarzy.
Druga zasada kupowania przez Allegro brzmi: UWAŻAJ OD KOGO KUPUJESZ, zawsze zerknij do ilości sprzedanych/kupionych produktów i komentarzy.
I cała rzecz na tym polega. Trudno o jakiekolwiek problemy przy takim postępowaniu, szanse na otrzymanie cegły praktycznie nie istnieją.
Nie rozumiem jednak Twoich obaw przed tą formą internetowego zakupu.
Pierwsza zasada kupowania przez Allegro brzmi: uważaj od kogo kupujesz, zawsze zerknij do ilości sprzedanych/kupionych produktów i komentarzy.
Druga zasada kupowania przez Allegro brzmi: UWAŻAJ OD KOGO KUPUJESZ, zawsze zerknij do ilości sprzedanych/kupionych produktów i komentarzy.
I cała rzecz na tym polega. Trudno o jakiekolwiek problemy przy takim postępowaniu, szanse na otrzymanie cegły praktycznie nie istnieją.