Witamy wszystkich, zastanawialiśmy się kogo zaliczacie do grona ulubionych aktorów? A może lubicie gwiazdy starego kina?
Ciekawi też jesteśmy, czy macie jakieś plakaty z podobiznami swoich idoli. A może moda na plakaty skończyła się wraz z okresem szkolnym?
Co na ten temat sądzicie?”
Gwiazdy kina nad łóżkiem
Re: Gwiazdy kina nad łóżkiem
Mam plakat z Jamesem Deanem i cytatem "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today".
Dostałem na urodziny. Dean nie jest moim idolem, choć to świetny aktor i trzeba mu przyznać, że żył według powyższych słów.
Dostałem na urodziny. Dean nie jest moim idolem, choć to świetny aktor i trzeba mu przyznać, że żył według powyższych słów.
Założycielu tematu, dlaczego piszesz o sobie w liczbie mnogiej? 
Ja jestem zwolennikiem plakatów filmowych, niż samych aktorów. Chyba nie mam jakiegoś takiego faktycznie ulubionego, ukochanego aktora, którego podobiznę chciałbym oglądać cały czas. Także moja ściana jest pokryta plakatami spektakli teatralnych
Ja jestem zwolennikiem plakatów filmowych, niż samych aktorów. Chyba nie mam jakiegoś takiego faktycznie ulubionego, ukochanego aktora, którego podobiznę chciałbym oglądać cały czas. Także moja ściana jest pokryta plakatami spektakli teatralnych
-
PosterPlate
- Forrest Gump
Piszemy w liczbie mnogiej ponieważ jest i Poster i Plate 
Ładnie zawoalowana forma spamu/reklamy.
Serio, doceniam
Serio, doceniam
-
PosterPlate
- Forrest Gump