Obraz 3D dzięki naszym powiekom!
Obraz 3D dzięki naszym powiekom!
Ciekawe jak sprawdza się ten wynalazek Obraz 3D dzięki naszym powiekom! na żywo? Czy to prawda czy zbierzne opinie jak niżej ludzie piszą. o wy na to?
Re: Obraz 3D dzięki naszym powiekom!
No tak. Trochę to przerażające. Fakt faktem technologia 3D się ciągle rozwija i prędzej czy później wkroczy także do naszych domów. W zeszłym roku były pierwsze próby a teraz w platformie n jest nShow 3D, który jest ponoć stałą usługą. Jeszcze tylko by telewizory 3D były tańsze.
Zanim to wejdzie do naszych domów na 100% to minie czasu! A moim zdaniem to wynalazek sprawdzi się tak na 40%
Uważasz, że technologia 3D nie przyjmie się w domach? Moim zdaniem, trochę wody upłynie ale wcześniej czy później stanie się standardem jak HD. Sam chętnie skorzystałbym z propozycji nShow 3D i obejrzał mecz w takiej jakości - bo zabawa wtedy setna. Przeszkodą jest tu cena zaporowa telewizorów.
Moim zdaniem jeszcze trochę czasu minie, zanim 3D bedzie standardem, jak dziś jakość HD. Również żałuję, że telewizory 3D są teraz takie drogie, chętnie obejrzałabym programy przyrodnicze w tej jakości- a mają być niedługo dostępne w nShow 3D. Teraz z kolei w wypożyczalni VOD jest film Ocean przygód w tej jakości. Może uda się go obejrzeć u znajomych, którzy mają odpowiedni sprzęt...
-
balbinka019
- Forrest Gump
Mam zamiar kupić sobie telewizor 3D. Czy ktoś może mi polecić konkretny model?
ej telewizory 3d nie sa drogie.
w media widzialem za 1500 zl lg 40 cali,
wedlug mnie to tanio
w media widzialem za 1500 zl lg 40 cali,
wedlug mnie to tanio