Gdzie mieszkasz?
Gdzie mieszkasz?
Osobiście mieszkam w skromnej mieścinie zwanej Biała Podlaska, jestem bardzo przywiązany do tego miasta i do ludzi którzy tu mieszkają, nie moge wyobrazić sobie mieszkania w dużym mieście typu Warszawa. W Białej nie brak jest mi prawie niczego, jest kino, kręgielnia, tzw. "miasto", są sklepy, są baseny, jest nawet mini aquapark, brak tylko dobrych dróg wyjazdowych xD
Re: Gdzie mieszkasz?
Ja mieszkam w mieście zwanym Białystok. Miasto jak miasto mogę powiedzieć z przekonaniem, że jest w dużej mierze czystsze od choćby stolicy ( Warszawy ). Lubię swoje miasto i nic tego nie zmieni.
Ja zaś mieszkam w Wolsztynie (nie mylisc z Olsztynem) jest to miejscowosc nie zbyt duza (no ale jakas mala wioska to tez nie jest populacja kolo 15tys,).Wolsztyn miesci sie miedzy Poznaniem a Zielona Górą (jakies 70km od Zielonej Góry ).Główną atrakcja mojego miasta jest parowozownia (bardzo stara ;P).No to chyba tyle 
Menvalor, baaardzo często jestem w wolsztynie
Widze, że dużo osób jest z moich okolic.
Ja mieszkam w Kargowej - również małe miasteczko koło Sulechowa, Zielonej Góry.
Widze, że dużo osób jest z moich okolic.
Ja mieszkam w Kargowej - również małe miasteczko koło Sulechowa, Zielonej Góry.
Niunia widzac twoja fotke , pierwsze co pomyslalem to czy ja jej juz gdzies wczesniej nie widzialem x)
Mozliwe ,ze Cie nawet gdzies juz w Wolsztynie widzialem hehe.Jaki ten świat(kraj xd) maly
Mozliwe ,ze Cie nawet gdzies juz w Wolsztynie widzialem hehe.Jaki ten świat(kraj xd) maly
To my może już kiedyś się widzieliśmy
Dokładnie.. jaki ten świat mały
Dokładnie.. jaki ten świat mały
Sandomierz, od pazdziernika na co najmniej 5-6 latek Kraków, a potem Bog wie gdzie xD
A ja od urodzenia Dzierżoniów. 50 km od Wrocławia. Niemusze pisać co jest w tym mieście - lepiej z ciekawości zapytajcie rodziców, co za ich lat szkolnych w tym mieście istniało. Napewno będą wiedzieć xD
Chorzow - od urodzenia i chyba do smierci 
Tu mamy Stadion Slaski (ah, jak fajnie jest sluchac koncertow wielkich gwiazd za darmo
)
Tu Otylia trenowala kiedys pywanie (jej pierwszy trener to tez byl moj trener
)
Tu mamy piekny, duzy Wojewodzki Park Kultury i Wypoczynku (w nim znajduje sie ow Stadion i najstarszy chyba w Polsce basen ze sztuczna fala - na kapielisku "FALA" )
W ogole.... fajnie jest
Aaaaa i mamy Teatr Rozrywki z cudownymi spektaklami i musicalami
Prawie jak ROMA 
Tu mamy Stadion Slaski (ah, jak fajnie jest sluchac koncertow wielkich gwiazd za darmo
Tu Otylia trenowala kiedys pywanie (jej pierwszy trener to tez byl moj trener
Tu mamy piekny, duzy Wojewodzki Park Kultury i Wypoczynku (w nim znajduje sie ow Stadion i najstarszy chyba w Polsce basen ze sztuczna fala - na kapielisku "FALA" )
W ogole.... fajnie jest
Aaaaa i mamy Teatr Rozrywki z cudownymi spektaklami i musicalami
no proszę
niezłe się osiedlili twoi rodzice xD takie rozrywki na co dzień
u nas to tylko czasem na lotnisku koncert z okazji nowego roku czy wakacji... 
Ja w Radomiu...
Nie jest to może piękne miasto ale bardzo je lubie
:
Nie jest to może piękne miasto ale bardzo je lubie
:
ja mieszkam w Sosnowcu, na osiedlu Środula jest to małe osiedle wszyscy się znają podchodzące pod wieś hehe ale jest duzo sklepów i ogólnie mi się podoba nigdy się z niego nie wyprowadziłabym 
-
Goro Gondo
- Jack Sparrow
Ja mieszkam w Oksie koło Kielc - Kocham moją miejscowość, szczególnie latem.
Mieszkam na osiedlu domków jednorodzinnych
super miejsce, 100 m i jestem na głównej drodze w mieście... 
Mi się podoba moja lokalizacja.
Mi się podoba moja lokalizacja.
-
Papercut789
- Forrest Gump
Skierniewice (łódzkie). Ciekawe, czy jest ktoś na forum z moich okolic 
-
marchewkowa
- Forrest Gump
Śląsk- Zabrze. Ładniejsze niż Katowice, mniej ciekawe niż Tarnowskie Góry
ale ogółem wszędzie blisko, największe miasta w jednym miejscu, dużo zamków, skałek, ciekawych miejsc do wyjazdów weekendowych, no i blisko moje ukochane góry 
ja teraz mieszkam w Gnieznie,
nuda miasto starszych ludzi nic sie nie dzieje w tym miescie
nuda miasto starszych ludzi nic sie nie dzieje w tym miescie
-
malabeatka
- Jack Sparrow
Póki co mieszkam na Śląsku z rodzicami, ale myślę o kredycie mieszkaniowym i kupnie czegoś własnego. To już najwyższa pora, żeby się usamodzielnić - co prawda wiem, że rodzice mi pomogą finansowo, ponieważ bez tego mogłoby być na początku ciężko ale potem będę musiała już sobie radzić sama.
-
filmowiec10
- Forrest Gump
Ja mieszkam w Warszawie 
-
pantokratos
- Forrest Gump
Od urodzenia Krakowianin ale zobaczymy jakie życie wypisze scenariusze