Hieroglify i statue pewno egipcjanie zbudowali... czemu rozczarował cię Jacob i jego brat? no zakończenie było silnie związane z różnymi religiamipajero pisze:Jestem zawiedziony finałem ... nie wiem co napisać spodziewałem się czegoś więcej , oczywiście zaskakujące jest to , że ta druga linia czasowa okazała się być drogą do przeprowadzenia Jacka na tamtą stronę ale jakoś w wielkim szoku po tym nie jestem. A to że w finale Jack umiera to już można było znaleźć plotki długo przed emisją 6 serii . Liczyłem na jakieś zakończenie bardziej związane z mitologią i religią . Już nigdy się nie dowiemy skąd się wzięły te hieroglify i posąg . Tak samo postacie Jacoba i jego brata również wydawały mi się że okażą się bardziej tajemnicze i ważne , a tu rozczarowanie . Nie wiadomo o co dokładnie chodziło w tym chronieniu wyspy czemu jest ona aż tak ważna czy jej istnienie ma jakiś wpływ na resztę świata , po tym co obejrzałem wychodzi na to , że nie . Projekt Dharma też pozostanie nie wyjaśniony . Mam jakieś dziwne przeczucie , że za parę miesięcy okaże się , że jednak mają trochę nie emitowanych materiałów i zrobią z tego dodatkowy odcinek albo film kinowy w którym więcej wyjaśnią i dzięki temu zbiją więcej kasy , w sumie producentom telewizyjnym na tym przede wszystkim zależy . Tak samo zrobili w Prison Break . Pewnie też za parę lat ktoś postanowi powrócić do Lostów kręcąc nowy serial o przygodach na wyspie tylko pewnie z innymi rozbitkami . Oczywiście pewnie tą są tylko marzenia zawiedzionego fana serialu .
No minęło 6 lat, a ten but to wygląda jak jeden z butów Christiana z trumny.kokon303 pisze:nie mogę przestać myśleć o tym bucie , co jest w 1 sezonie nowy a w finale już zniszczony przez czas
hahavabnn pisze:Możesz bardziej rozwinąć swoją reakcje? czy może masz jakieś upośledzenia że cie ograniczają.. ?(nawet nie pamiętasz jaka akcja miała miejsce podczas drugiego sezonu..do czego sam się przyznałeś..oO ) bo nie wiem z czego się mozna śmiac?? (jakbyś nie wiedział co to znaczy ''lol''-Lots of Laughs)