Jericho

Dyskusje o poszczególnych serialach. "Prison Break", "Twin Peaks", "24 godziny", "Przyjaciele", "X-Files" itd.
Awatar użytkownika
Dusqmad
Administrator

Jericho

Post autor: Dusqmad »

Obrazek

Co sądzicie o tym serialu?

Wczoraj oglądałem pierwszy odcinek i zupełnie mnie nie wciągnął. Pomysł jest dobry: małe, prowincjonalne miasteczko przemienić w postnuklearne piekło, ale w pilocie nie zrobiono z niego użytku. Wszytko wskazuje też na to, że serial będą deprecjonować bohaterowie i aktorzy. Trudno tak wcześnie oceniać, ale jak widziałem wyczyny odtwórcy głównej roli to od razu nabrałem obaw przed kolejnymi odcinkami.

Czekam na wasze opinie. Interesuje mnie jak prezentuje się ten serial po kolejnych epizodach.
KeniG
Indiana Jones

Re: Jericho

Post autor: KeniG »

Dusqmad pisze:prowincjonalne miasteczko przemienić w postnuklearne piekło
Nie przemieni sie w żadne postnuklearne piekło ;)
Azgaroth
Tyler Durden

Post autor: Azgaroth »

Dusqmad pisze:Interesuje mnie jak prezentuje się ten serial po kolejnych epizodach.
Średnio, bardziej serial obyczajowy z tego wyszedł, nie oczekuj Mad Maxa :) Jest mimo wszystko parę ciekawych wątków dla których obejrze serial do końca :)

[ Dodano: 2007-06-13, 14:20 ]
01x19 wow pod koniec serii wreszcie zaczęło coś się dziać, szkoda, że nie było tak przez cały serial :P
Miodzio
Indiana Jones

Post autor: Miodzio »

Jeden z gorszych seriali jakie oglądałem. Obiecujący był tylko początek, bo później "Jericho" zamieniło się w serial obyczajowy z mało ciekawymi perypetiami bohaterów. Oglądałem serial na TV4, ale po bodajże 14 odcinku zrezygnowałem z patrzenia. Wszystko to jakieś uproszczone i nieciekawe było. Niby był wybuch, ale skażenia nie ma, ludzie sobie żyją jakby nic się nie stało i w sumie gdyby nie jakieś problemy z przestepcami to zupełna sielanka by była. :-)
Awatar użytkownika
setin
Jack Sparrow

Post autor: setin »

Mam podobne odczucia, obejrzałam kilka odcinków. Dobrze się zapowiadał niestety na tym się zakończyło.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Seriale”