Plakat jak plakat, pewnie chodzi o podsumowanie jakiś ważniejszych postaci i tyle.
A co do gościa powyżej sądzę, że to on może ,,nadchodzić''
No w miarę możliwości staram się zamieszczać wszystkie spoilery, chociaż czasami nie wszystkie ...Bagwell pisze:Chodzi mi o te i o tesystematycznie (jak nigdzie chyba)
A to zasługa BenLinusBagwell pisze:z napisem spoiler z ta stacja dharmy i z tym posagiem
Beezqp pisze:Czemu Locke stoi tyłem?![]()
ps.ten tekst mnie zniszczyłwesoły trójkącik,
Lock, Ben, Sayid,![]()
![]()
Przyznam, że byłby szok, o.O genialność reżyserów i scenarzystów by mnie wtedy powaliła, na ytb oglądałem taki filmik właśnie, gzdie ludzie rozminili ,ze Cesar jednak może żyć ale go usunęli oczuwiscie ...ciekawa teoria mniej naiwna od niektórych na darkufo o Jacku który czarnym dymem i Kate która jest LockiemBenLinus pisze:kto nie chce niech nie czyta, bo to może być mocny spoiler Takie coś zawsze mnie jeszcze bradziej kusi![]()
Okazuje się, że w 6 sezonie zobaczymy ponownie ****
[/center]
[/center]Po części się z Tobą zgadzam ... z kolei gdyby okazało się, że ojciec Bena, którego poznaliśmy 3 sezony temu, nie jest jego ojcem byłoby dość przesadnie i nawet motyw biblijny nie ma tu nic do gadania. Według mnie to będzie Bram, lub Ilana, ale znając Lost nie mam racjiBagwell pisze:Mimo iz poznalismy niektorych rodzicow bohaterow, to zawsze jest prawdopodobienstwo jakigos "fejka" stawiam na Illane, Bena, Cesara, lub Loka, a wy ??
[/center]
A jednak miałaś racjeBenLinus pisze:Według mnie to będzie Bram, lub Ilana, ale znając Lost nie mam racji
Chociaż raz ...Bagwell pisze:A jednak miałaś racjeBenLinus pisze:Według mnie to będzie Bram, lub Ilana, ale znając Lost nie mam racjiczekam na kolejne spoilery
![]()
Niestety ... Odpowiedź na dole ...Bagwell pisze:To prawda, że Rose ma się pojawić ??![]()
[/center]

[/center]
Nie wiem czemu ale zacząłem się śmiaćBenLinus pisze:Producenci LOST przekonali stację ABC, aby przed premierą 6 sezonu, nie pokazywali żadnych ujęć ze scen, sneak peeków, trailerów, czy zdjęć promocyjnych… “Na ten czas pozostaniemy w ścisłej niewiedzy : z dobrego powodu : Planowane szczegóły są zdumiewające, będziesz zaskoczony. Uwierz mi na słowo. ”