Najładniejsza "Zagubiona"
Re: Najładniejsza "Zagubiona"
Kate i Claire... 
Jeśli chodzi o sam wygląd, to najładniejsza jest Ana-Lucia oraz Shannon. Za to Claire w czwartym sezonie wydawała mi się ładniejsza niż w poprzednich.
Podpisuje sie pod stwierdzeniem, że mężczyźni wolą blondynki
- Claire i Juliet, ale zagłosowałem na tą pierwszą.
Zagłosowałem na Claire.Lubiłem ją od początku serialu.Fajna nikomu nie wadzi i ładna 
Mi najbardziej podoba się Sun. Drugie miejsce przypada Claire!
Moim skromnym, obiektywnym, kobiecym zdaniem Ana-Lucia
piekna, silna dziewczyna
piekna, silna dziewczyna
Ja też zagłosowałem na ane-lucie
A dlaczego właśnie ona? Jakie jej cechy zdecydowały na fakt że na nią zagłosowałeś? Pisząc wiadomość staraj się ją urozmaicać ~Morgoth
A dlaczego właśnie ona? Jakie jej cechy zdecydowały na fakt że na nią zagłosowałeś? Pisząc wiadomość staraj się ją urozmaicać ~Morgoth
Ostatnio zmieniony 2008-10-21, 14:44 przez Sawyer13, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja również zagłosowałem na Anę-Lucię, gdyż ma specyficzną urodę i z LOSTowych kobiet jest według mnie najładniejsza.
Widzę, że pominęliście w ankiecie Naomi Dorrit, a według mnie ona również do brzydkich nie należała
Widzę, że pominęliście w ankiecie Naomi Dorrit, a według mnie ona również do brzydkich nie należała
zdecydowanie Kate. moja ulubiona postać z Zagubionych.
jest wyrazistą, pełną takiej.. 'tajemnicy' postacią. zawsze mnie fascynowała.
jest wyrazistą, pełną takiej.. 'tajemnicy' postacią. zawsze mnie fascynowała.
Kate
Nie lubię jej jako bohaterki, ale jest piękna, zwłaszcza w wydaniu "uroczystym" [np. w odcinku I Do gdy przygotowywała się do ślubu]. Mam słabość do tego typu urody [piegi... *_*] 
Ostatnio zmieniony 2009-07-29, 18:20 przez Beezqp, łącznie zmieniany 1 raz.
Według mnie najładniejsze w Lost są Claire i Shannon, ale zagłosowałam na tę pierwszą.
Clair? Nie rozumiem tego wyboru, wolałbym z 5 innych na tej liście. Ja nie będę oryginalny i zagłosuję oczywiście na Katę i chyba nie muszę pisać dlaczego 
Zdecydowanie Ana-Lucia Cortez, zbuntowany charakter i uroda niegrzecznej kobiety 
Na drugim miejscy byłoby totalne przeciweństwo, czyli Claire ... jak ja kocham tą wszechstronność, ale to chyba dobre ?
Na drugim miejscy byłoby totalne przeciweństwo, czyli Claire ... jak ja kocham tą wszechstronność, ale to chyba dobre ?
Popieram, też uważam, że Ana jest najłladniejsza, dzika naturaBastard pisze:Zdecydowanie Ana-Lucia Cortez, zbuntowany charakter i uroda niegrzecznej kobiety
-
martynkie1989
- Forrest Gump
zdecydowanie Kate
Dla mnie Claire a potem Ana
tak patrzę na tę listę i widzę, że poza nimi znośna jest jeszcze tylko Kate
tak patrzę na tę listę i widzę, że poza nimi znośna jest jeszcze tylko Kate
Kate szczególnie jak jest ubrana porządnie. Np scena z Aaronem w sklepie te szpilki
I w sumie rozumiem teraz jak to się mówi że każdy ma inne gusta, bo jak dla mnie Claire jest straszna..
I w sumie rozumiem teraz jak to się mówi że każdy ma inne gusta, bo jak dla mnie Claire jest straszna..
-
DomciOwaty
- Forrest Gump
Jak dla mnie to oczywiście
- Claire (Emille De Ravin)
- Kate (Evangline Lilly)
Sun (Yoon-jin Kim)
- Claire (Emille De Ravin)
- Kate (Evangline Lilly)
Sun (Yoon-jin Kim)
Alex, moim zdaniem ma wogole inny typ urody od pozostalych bohaterek 
moim skromnym zdaniem Claire Littleton 
moim zdaniem to Kate Austen była najpiękniejsza
-
pantokratos
- Forrest Gump
Pamiętam jak pierwszy raz oglądałem ten serial i zdecydowanie byłem za Shannon, jednak teraz po latach... Shannon