Jaka jest twoja ulubiona para ?
Re: Jaka jest twoja ulubiona para ?
Moim zdaniem byli to Charlie i Claire, jak na mój gust pasowali do siebie. Tylko szkoda, że Charlie umarł ;/
Mój głos wędruje dla Skate (Sawyer + Kate). Kibicuję im od odcinka 1x02 
Jack i Kate oczywiście. Wcale nie byłoby tak cukierkowo. Przeciwieństwa się przyciągają a oni byli takimi przeciwieństwami, niby soyer bardziej do niej pasował pod względem charakteru ale jak wszyscy wiemy nie potrafi on być wierny jednej kobiecie.
Sawyer i Juliet. Widać między nimi naprawdę dojrzałe i trwałe uczucie [najbardziej podobały mi się słowa Jamesa: "I don't care about who I looked at... I am with you"], do tego stale obecny sarkazm Sawyera kwitowany głupimi wyrazem twarzy pani Burke... Uwielbia[łe?]m ich, choć niewiele odcinków im przypadło
Mam nadzieję, że jeszcze ich zobaczymy razem...
Desmond & Penny, tyle przeszli, a jednak są razem 
Postanowiłem trochę uzupełnić moją wypowiedź, bo wyglądała bardzo skąpo
:
Penelope i Desmond, jak na parę, z takimi przejściami, jestem w szoku, że jeszcze ze sobą są, no ale miłość zwyciężyła
, Jak wiemy miłości ich nie tolerował ojciec Pen - Charles, gdy Des był w wojsku wysyłał masę listów do swej ukochanej a on je przechwytywał, nigdy nie doszły do niej, później dostał się do wiezienia, jeszcze gorzej ;/, gdy już wreszcie wyszedł spotkał się właśnie z Charlesem, a on mu oświadczył, że ma się trzymać z daleka od jego córki, no ale oczywiście Desmond chciał mu udowodnić swą wartość biorąc udział w wyścigu żaglówek na około świata, gdy trenował właśnie przed konkursem na stadionie zastał Pen, chciała się dowiedzieć czemu do niej nie pisał, ani słowa, tyle czasu, on zaś opowiedział jej o wszystkim i wyznał, że i tak ja kocha, ale musi odzyskać swój honor i powróci do niej w ciągu roku, no a później wiemy jak było, spotkał go sztorm, stracił przytomność, rozbił się na naszej wyspie
, był na niej 2 lata, wciskając przycisk w Łabędziu, następnie ta cała sytuacja w sezonie 4, jakoś cofnął się w przeszłość i zmienił historię
żeby do niego zadzwoniła no i znalazł tą swoją ''stałą'', no i na koniec sezonu wraca do swojej ukochanej, natknął się razem z innymi rozbitkami na jej łódź, chyba był w niezłym szoku jak ja zobaczył po 2 latach, a później to mieli synka i żyli długo i szczęśliwie
czekamy na 6 sezon i zobaczymy jak to dalej będzie, bo wyspa z nim jeszcze nie skończyła 
Postanowiłem trochę uzupełnić moją wypowiedź, bo wyglądała bardzo skąpo
Penelope i Desmond, jak na parę, z takimi przejściami, jestem w szoku, że jeszcze ze sobą są, no ale miłość zwyciężyła
-
martynkie1989
- Forrest Gump
mysle, ze Jack i Kate. niby mogloby byc tak och i ach, a jednak spotykaja ich trudnosci i nie jest tak kolorowo jak mogloby sie wydawac
- weird0ther
- Darth Vader
Sawyer i Kate - ich związek miał w sobie najwięcej namiętności, pasji, czegoś dzikiego, nielegalnego, nieposkromionego . Do etapu 3 sezonu, oba charaktery bardzo się zmieniły
i ewoluowały, choć już w 1 sezonie było dla mnie jasne, że prędzej, czy później jakaś nić
głębszego uczucia między nimi będzie ... Miłość, może lepiej uczucie, które trwało w oparach
cierpień i nieporozumień wydaje mi się być znacznie ciekawsze, niż cukierkowość Jacka
i Kate, gdzie pan " I can fix it anything " stosunkowo źle mi się kojarzy ...
i ewoluowały, choć już w 1 sezonie było dla mnie jasne, że prędzej, czy później jakaś nić
głębszego uczucia między nimi będzie ... Miłość, może lepiej uczucie, które trwało w oparach
cierpień i nieporozumień wydaje mi się być znacznie ciekawsze, niż cukierkowość Jacka
i Kate, gdzie pan " I can fix it anything " stosunkowo źle mi się kojarzy ...
Dla mnie Charlie i Claire 
A może coś więcej ? ~BenLinus
A może coś więcej ? ~BenLinus
Ostatnio zmieniony 2010-03-11, 00:03 przez Drozdu, łącznie zmieniany 1 raz.
Juliet & Sawyer? Nie, nie, nie
Nienawidze Juliet, jest taka fałszywa i w ogóle...
Oczywiście głosuje na Sawyer & Kate- dwie moje ulubione postacie i cały czas mam nadzieje, że będą razem.
Oni są sobie przeznaczeni
Nienawidze Juliet, jest taka fałszywa i w ogóle...
Oczywiście głosuje na Sawyer & Kate- dwie moje ulubione postacie i cały czas mam nadzieje, że będą razem.
Oni są sobie przeznaczeni
Jack & Kate bo jakoś od 1 odcinka bajerują do siebie a Sawyer zacząłem lubić w 6 sezonie